FOTO KİTAP

Bebek Hediyesi Seçimi İçin Doğru Adres

Bebeğiniz, en değerliniz…Sizin için dünyadaki en önemli varlık. Tüm dünya bir yana, o bir yana. O dünyaya geldiğinden beri hayatınız renklendi, yaşantınız anlam kazandı. Ona dair her anı kaydetmek istiyorsunuz. Muhtemelen bir elinizde sürekli fotoğraf makinesi bebeğinizin fotoğraflarını çekip duruyorsunuz. Fotoğrafları çekmek evet keyifli ama çektiğiniz bu fotoğraflar1 nerede saklayacaksınız, önemli olan o… Fotoğraf albümleri bunun için güzel bir alternatif olabilir. Ama fotoğraf albümlerinin de kendine göre dezavantajları olabiliyor. Mesela fotoğraflarınızı albümde saklamak yıllara direneceği anlamına gelmiyor. Fotoğraflarınız sararabilir, kırılabilir hatta kaybolabilir bile. Bunu engellemenin en güzel yolu onları keyifle bakabileceğiniz bir foto kitap haline çevirmektir. SevgiliKitabi.com’da yer alan bebek foto kitapları ile ister kendinize  isterseniz de yeni doğum yapmış tanıdıklarınıza çok anlamlı bir bebek hediyesi hazırlayabilirsiniz.

bebek hediyesi

İster kız olsun ister erkek, onlar için hazırlayacağınız çok tatlı, çok sevimli kitaplarımız var. Kız bebekler için tasarlanan “Pembe Patikler” ve erkek bebekler için tasarlanan “Mavi Boncuk” foto kitapları ile  bakmaya doyamayacağınız bir bebek albümü sahibi olacak ya da sevdiklerinize hediye etmiş olacaksınız.

Bu kitapları tasarlaması da size ayrı bir keyif verecek. Sitemize üyeliğinizi yaptıktan sonra, seçtiğiniz kitabın sayfasına giderek, orada bulunan “BU KİTABU DÜZENLE” butonuna basarak tasarım panelimize ulaşabilirsiniz. Online olarak kitabınızı düzenlemenize olanak sağlayacak bu panel ile kapağından son sayfasına kadar hediyenizi kolaylıkla ve keyifle oluşturabileceksiniz.

Bebek Hediyesi SevgiliKitabi.com’da Hazırlanır

Mutlu miniğin en güzel fotoğraflarını tek tuş yardımı ile sistemimize yükleyebilecek, sayfalarınıza kolaylıkla aktarabileceksiniz. Zaten sizin için hazırlamış olduğumuz şablonlarımız mevcut. Dilerseniz fotoğraflarınızı bu şablon sayfalara aktarabileceksiniz. Eğer şablon sayfalarla ilgili değişiklik ya da yeni bir düzenleme yapmak isterseniz panelimizin sol kısmında yer alan tasarım objelerini kullanarak kitabınızı sıfırdan oluşturabileceksiniz.

Bu bebek kitaplarımızı isterseniz yeni doğmuş bebeğiniz için hazırlayabilir, sadece sizin için değil tüm aile için hoş bir hatıra oluşturabilirsiniz. Ya da kardeşiniz, en yakın arkadaşınız yeni doğum yapmış olabilir ve siz “yeni doğmuş bebek için hediye ne alınır?” diye düşünüyor olabilirsiniz. Hiçbir şey bir anne-babayı, bebeklerinin en güzel anlarıyla süslenmiş bu bebek hediyesi kadar mutlu edemez. Kendi el emeğinizi de katarak, onlara bir ömür boyu saklayacakları böyle bir hediye verme fırsatını sakın kaçırmayın.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı