FOTO KİTAP

Anneme Ne Hediye Alabilirim Diyenleri Bekliyoruz

Annelerimiz… Dünyada en değer verdiğimiz varlıklarımız. Doğduğumu günden bu güne, yaşımız kaç olursa olsun hep bizim yanımızda, bizimle birliktedirler. Üzüntülerimiz en çok onların canını yakar, mutluluklarımız herkesten çok sevindirir onlar. Bizse onlara olan sevgimizi tam anlamıyla bir türlü gösteremeyiz. Doğum günü, yılbaşı ya da diğer özel günlerde “anneme ne hediye alabilirim?” sorusunun cevabını SevgiliKitabi.com’da bulabilirsiniz. Birbirinden güzel fotoğraflarla süsleyebileceğiniz isterseniz güzel sözlerinizi de ekleyebileceğiniz özel tasarım “Canım Annem”(Kız Çocuğun Gözünden) hediye kitabı annenize sevginizi göstermenin en anlamlı ve kalıcı yolu olacak!

anneme ne hediye alabilirim

Size hayat veren insana sevginizden daha büyük ne hediye edebilirsiniz ki? Tüm tatlı didişmelerin ardından tek bir bakışla anlaşabildiğiniz, en güçlü bağ ile yürekten bağlandığınız annenize sevginizi “Canım Annem”(Kız Çocuğun Gözünden) hediye kitabıyla gösterin. Annenize ona duyduğunuz sevgi kadar eşsiz bir hediye verin! Çünkü bir anneyi en mutlu edecek hediye ona olan sevginizi ve minnettarlığınızı açıkça göstermeniz olacaktır. Satın alacağınız hiçbir hediye, onların gözünde, bundan daha değerli ve anlamlı olmayacaktır.

Anneme Ne Hediye Alabilirim

Annenizin sizi kucakladığı o ilk andan bugüne dek paylaştığınız en özel anları, birbirinden eşsiz anıları, annenizi en duygulandıracak hatıraları “Canım Annem”(Kız Çocuğun Gözünden)  hediye kitabında bir araya getirebilir, annenizle paylaşmak istediğiniz tüm özel ve güzel duyguları bu kitapla sonsuza dek kalıcı hale getirebilirsiniz. Anneme ne hediye alabilirim diyenler için harika bir fırsat.

Anneye doğum günü hediyesi olarak seçilecek en doğru hediye olan bu kitabı tamamen kendinize göre tasarlamanız da çok kolay! Dilerseniz “BU KİTABI DÜZENLE” butonuna tıklayıp sadece size ve annenize özel bir kitap tasarlamaya başlayın. Kitabınızı kendi fotoğraflarınızla süsleyebilir, yeni sayfalar tasarlayabilir, özgün metinlerinizi ekleyebilir, mevcut tasarım detaylarının ayarlarını değiştirebilirsiniz.

SevgiliKitabi.com’un size sunduğu anneler için hediye fikirleri arasında en duygusal seçim olacak bu foto kitap, annenizin bakmaya doyamayacağı bir sevgi albümü olacak. Hemen “SEPETE EKLE” butonuna tıklayın ve anne-kızlara özel olarak tasarlanmış, tüm annelerin yüreğine dokunacak bir tasarım ve metinlerle süslenmiş olan hediye kitaba hemen sahip olun. Özel hediye kutusunda gönderilen “Canım Annem”(Kız Çocuğun Gözünden) foto kitabınızı hemen satın alın ya da tasarlamaya başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı