FOTO KİTAP

Anneye Hediye Hem Anlamlı Hem Özel Olmalı

Bizi kendinden daha çok seven, daha fazla düşünen tek varlıktır annelerimiz. Çocuklarını dünyaya getirdikten sonra sadece onlar için yaşar, onlar için nefes alırlar. Her şeyin önüne yavrularını alır, çoğu zaman da bunun için kendilerinden fedakarlık ederler.  Ve karşılığında bizden hiçbir şey beklemezler, sağlıklı ve mutlu olmamız dışında. Böylesine yüce bir varlığa ne yaparsak yapalım, ne alırsak alalım hakkını ödeyemeyiz. Ama elimizden gelenin en iyisini yapmak da boynumuzun borcudur. Bunun için özel günler güzel bir sebep olabilir. Ufak ya da büyük, ucuz ya da pahalı ne hediye alırsak alalım annelerimiz için hep en değerlisi, en özeli olacaktır bu bir gerçek. Ama anneye hediye seçerken belki de ne güzeli pahalı ya da ucuz olmasından çok anlamlı olmasıdır önemli olan. Onu ne kadar sevdiğimizi, bizim için değerini anlatan özel bir hediye ile annenizi dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz kolaylıkla…

anneye hediye

Yılbaşı yaklaşıyor, belki annenizin doğum günü de bu aralar. İşte size özel bir hediye almak için en güzel fırsat. Ona en anlamlı hangi hediyeyi alabileceğiniz konusunda SevgiliKitabi.com’da yer alan ürünlere bakabilir ve anneye hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

Bizim annenize hazırlamanız için önerdiğimiz ürün adıyla bile onu mest edecek bir foto kitap “Annem Hakkında Sevdiğim 10 Şey”. Bu foto kitabı kapağından son sayfasında kadar kendi zevkinize göre tasarlayabilir, sadece sizin tarafınızdan hazırlanmış bir hediye oluşturabilirsiniz. Anneye yılbaşında ne alınır sorunuzun cevabı işte bu kadar kolay!

Anneye Hediye Seçimi Bizimle Çok Kolay

Bunun için ilk olarak yapmanız gereken annenizin en güzel, en sevdiği fotoğraflarını seçmek. Sonrasında “KİTABI tasarım TASARLAMAYA BAŞLA” butonuna tıklayarak kullanmaya başlayacağınız online tasarım panelimiz yardımı ile fotoğraflarınızı kolayca sayfalarınıza yükleyebileceksiniz. Çok şık bir dizaynda hazırlanmış olan şablon sayfalarımızı ister bu şekilde kullanabilecek isterseniz kendiniz yeniden kolayca düzenleyebileceksiniz. Fotoğraflara anlam katacak şekilde en güzel sözleri de sayfalarınıza ekleyebilecek, annenize olan sevginizi en güzel şekilde ona anlatabileceksiniz. Bunun için isterseniz güzel sözler kısmında yer alan hazır sözler arasından seçim yapabilirsiniz, isterseniz “yazı ekle” butonu yardımıyla içinizden geçenleri en anlamlı şekilde sayfalarınıza yansıtabileceksiniz.

Anneye alınacak anlamlı hediyeler arasında en anlamlılardan biri olan “Annem Hakkında Sevdiğim 10 Şey” sipariş vermeniz için sizi bekliyor.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı