FOTO KİTAP

Yeni Evlilere Özel Online Foto Kitap

Hayatınızın en mutlu, en unutulmaz gününe çok az zaman kaldı. Bu günün daha da kusursuz bir hale gelmesi için her detayın en ince şekilde takip edilmesi ve tamamlanması gerekir. Yeni bir hayat kurmaya hazırlanan çiftler için hiçbir şeyin eksik olmaması, kendi beğenilerine uygun olması gereklidir. Bunlar için sadece gelin-damat değil çiftlerin aileleri de koşturup dururlar. Tüm bu koşturmacalar arasında bu özel güne dair anıları da en güzel şekilde saklamak, korumak önemlidir. Yıllar sonra bile her dakikası hatırlanacak bu özel günü saklamanın en keyifli yolu ise online foto kitap tasarımlarından geçer.

online foto kitap

Bu fotokitabı kendi düğün gününüze ait özel anılarınızı saklamak için kendiniz hazırlayabilir, mutluluklarınızın zamana direnmesini kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Ya da yılbaşı kutlamalarına çeyrek kala yeni evlilere yılbaşı hediyesi olarak tasarlayabilirsiniz. Bu özel kitabın onları ne kadar mutlu edeceğini bir düşünsenize!!

Kapak tasarımdan son sayfasına değin çok romantik ve özel bir kitap olacak “Vintage Düğün” foto kitabı hem yeni evli çiftlerin hem de sevenlerinin ellerinden bırakamayacakları bir kitap olacak. Fotoğraflarla anılarınızı saklayabilirsiniz evet ama onların kaybolmasını, eskimesini ya da zamana direnmelerini maalesef sağlayamazsınız. Foto kitaplarla ise bunu kolaylıkla başarabilir, anılarınıza istediğiniz an istediğiniz yerde ulaşabilirsiniz.

Online Foto Kitap

“Vintage Düğün” foto kitabı hazırlamak için ihtiyacınız olan tek şey sizin için özel hazırladığımız online tasarım paneli… Bu panelde sizin kitabınızı kolayca ve en kısa sürede hazırlamanız için her türlü şey mevcut. Şablon sayfa örnekleri, renkli tasarım objeleri ya da özlü güzel sözler, hepsini kitabınızın tasarımında kullanabilir ve sayfalarınızı özelleştirebilirsiniz.

Foto-kitabın ana öğesi fotoğraflardır. Bu nedenle sayfalarınızı en güzel fotoğraflarınıza süsleyebilmeniz tek tuşla mümkün. Değişik tasarımda çerçeveler ya da renkli arka planlar ile fotoğraflarınızı daha ön plana çıkartabilirsiniz. Tasarım panelimiz hayalinizdeki kitabı oluşturabilmeniz için size sunulmuş durumda…

Yılbaşı için sıradışı hediyeler arasında en anlamlılarından biri olan “Vintage Düğün” foto kitabı hem hazırlaması hem de hediye etmesi çok keyifli, çok güzel bir kitap olacak. Siz siparişinizi verdikten sonra hazırlanıp özel kutusunda size teslim edilecek. Size kalan da sevdiklerinizi bu anlamlı hediye ile sevindirmek olacak!

 

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı