SEVGİLİ KİTAPLARI

Unutulmayacak Bir Aşk Hediyesi Tasarlayın

Sevgilimiz bizim değerlimiz. Biz ne kadar onunla mutluysak, onu da mutlu etmek için elimizden geleni yaparız. Onunla yaşamak isteriz en mutlu anlarımızı, birlikte gülebilmek, kısacası her zaman yanında olmak isteriz. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, yüzündeki o aydınlık gülüş hiç gitmesin isteriz. SevgiliKitabi.com olarak sevdiğiniz insanı hem şaşırtacağınız hem de mutlu edeceğiniz şirin bir önerimiz var size: Sadece ikinizin olduğu, mutluluğunuzla dolu, rengarenk ve  tamamen sevgiliye özel bir kitap… Sevgilinizi, üzerinden yılar geçse unutamayacağı, hep gülümseyerek hatırlayacağı bir aşk hediyesi

aşk hediyesi

Sevgimizin değerini bir hediye ile ölçmemiz çoğu zaman zordur. “Sevgiliye, ne alınır?Onu ne mutlu eder?” sorularının cevabını çoğunlukla bulamayız. Bu yüzden sürekli aynı hediye alternatifleri içinde döner dururuz.  Sevgiliye kitaplar seçeneği ile artık hediye aramanıza gerek kalmadı. Çünkü anılarınızdan daha değerli ne olabilir ki?

Aşk Hediyesi SevgiliKitabi.com’la Seçilir

Onunla paylaştığınız en güzel, en özel anları ölümsüzleştirmek istemez misiniz? Tanışma hikayenizi, aşkınızı, ilk buluşmanızı yada en duygusal anlarınızı öykülendirerek, fotoğraflarınızla birlikte, ister hazır, ister kendi oluşturacağınız bir kitap sayesinde artık bu mümkün. Sevgiliniz bu kitaba bayılacak, onu başucundan ayıramayacak. Ayrıca, tüm hatıralarınız, sevgili kitabında yer alacak, her okuduğunda en farklı doğum günü hediyesi olacak. Sizin aşk romanınız olacak kitabınız sevgilinize yapacağınız en güzel ve unutulmaz sürpriz olacak. Siz yazacaksınız, sevginizi sayfalara yansıtacaksınız, biz basacağız. Ve sevgili kitabınız sayesinde, aşkınız bir kat daha artacak, onun yüzünde oluşan muhteşem bir gülümsemeye sebep olacaksınız.

Dilerseniz önceden hazırlanmış kitapların içeriğinde dilediğiniz değişiklikleri yaparak yeni kitabınızı oluşturabilirsiniz. Eğlenceli, komik, romantik, bir aşk kitabı üretebileceğiniz gibi, dilerseniz de sevgiliniz ve sizin için en baştan yeni bir kitap oluşturabilirsiniz. En kolay şekliyle tasarlanmış SevgiliKitabi.com’dan, binlerce tasarım ve görseli kitabınız için kullanabilirsiniz.

Sevgili kitabınızı, 20 cm x 20 cm yada 30 cm x 30 cm ebatlarında seçme şansına sahipsiniz. Çok kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz  sevgiliye süpriz olacak kitabınız, 3 gün içinde, özel tasarlanmış hediyelik kutusuyla adresinize teslim edilecektir. Seçebileceğiniz binlerce çeşit kategorinin içinden, en güzel aşk hediyesi seçiminizi yapın.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı