TANITIM YAZILARI

Sevgilinizin Size Asla Almayacağı 4 Hediye

Her dönem, bir sonraki sezonun defilelerini incelemek, sayısız moda dergileri, internet siteleri, sokak modasına dair bloglar, online alışveriş, moda olan renkler, desenler, sezon trendi olan saç modelleri, ayakkabı modası, oje modası… Birçoğumuz için çok alışılmış bir rutin değil mi?

Hem bakımlı hem trendy gözükmek günümüzün en büyük meselelerinden biri. Kişisel harcamaların genel giderler içinde kapladığı alan, statü göstergesi olacak marka ve modellerin öneminin artması gibi sebepler yüzünden gün geçtikçe modayı daha yoğun takip etmek zorunda kalıyoruz.

Üstelik bu moda kaosunu takip eden sadece kadınlar değil. Yılbaşı, sevgililer günü, yıldönümü gibi özel günlerde erkek tarafına yüklenen mecburi hediye sorumluluğunu klişeleşmiş hediyelerle geçiştirmek istemeyen düşünceli beyler, sevgililerini memnun etmek için modayı takip eden sevgililerine modaya uygun hediyeler almaya özen gösteriyor.

Eğer böyle düşünceli bir sevgiliniz varsa ve çok moda olan, sevdiğiniz bazı parçaları size ısrarla hediye olarak almıyorsa bunun altında yatan nedeni merak edebilirsiniz. Belki de sevdiğiniz o moda akımı, erkeklerin nefret ettiği 4 trendden biridir.

İşte sevgilinizin size asla almayacağı 4 hediye:

1- Dolgu topuklu ayakkabı: Sevgilinizin topuklu ayakkabıları çok beğendiğini sürekli dile getirmesine rağmen, yıldönümünüzde geçen gün vitrinde beraber görüp beğendiğiniz o çok rahat, dolgu topuklu botları neden hediye etmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Birçok erkeğin kalın topukları çok kaba bulduğu, dolgu topuklara ise tahammül bile edemediklerini göz önünde bulundurursak, yılbaşı planlarınızda ince topuklu ve rahatsız ayakkabılarınızla bir kombin yapmakta fayda var.

2- Ugg bot: Sevgilinizden size Ugg bot hediye etmesini bekleyecek kadar hayalperest değildiniz değil mi? Hayır, ayaklarınızı sıcacık tuttuğu bahanesine artık hiçbirimiz inanmıyoruz. Erkekler, en az dolgu topuklu ayakkabılar kadar kaba bulduklarını söyledikleri Ugg botları özellikle kalın bacakları kızların giymesinin tam bir görsel facia olduğu görüşünde.

3- Halka küpe: Eğer evinizde herkesten gizlediğiniz bir zaman makinesine sahip değilseniz ve sıklıkla 80’li yıllara ışınlanmıyorsanız, halka küpelerinizden vazgeçebilirsiniz. Hatta halka küpelerle birlikte büyük, ağır ve kulağınızın taşıyamayacağı izlenimi veren diğer küpeleri de aynı tozlu raflara kaldırabilirsiniz.

4- Tüylü yelekler ve montlar: Sevgiliniz, peluş bir oyuncakla el ele yürüdüğü fikrine ne kadar yakınsa size bu türde bir hediye alma ihtimali de o kadar yüksektir. Son yıllarda kış aylarının birçok kadın için vazgeçilmez kombini haline gelen Ugg bot ve tüylü yelek ikilisini kız kıza olan buluşmalarınızda tercih etmeniz, ilişkinizin ömrünü belirlemede tahmin ettiğinizden daha önemli bir rol oynayabilir.

5- Büyük güneş gözlüğü: Erkekler için tedirgin edici bir gizemlilik yaratan büyük güneş gözlükleri de kadınların moda hatalarından biri olarak görülüyor. Moda takipçileri tarafından kimi zaman makyajsız halleri kamufle etmek, kimi zaman da daha havalı gözükmek için takılan bu gözlükler, erkeklerde “Gözlüğün altından nasıl biri çıkacak?” endişesine sebep oluyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı