TANITIM YAZILARI

Kararsız Romantikler İçin Sevgili Kitabı!

Sevgiliye hediye almak için birçok nedenimiz var. Zaten hediye almak isteyen için de bahane bulmak kolaydır fakat hediye seçmekte zorlananlarımız da yok değil. Bu kişiler genellikle hediye almayı sevmeyen veya bu inceliği düşünmeyen insanlar olarak bilinirler. Yine de hayatlarını ve aşklarını paylaştıkları kişileri eğer gerçekten seviyorlarsa hediye almak ve sevgililerini şaşırtmak isterler elbet. Çünkü aşk duyulan kişiyi mutlu görmek paha biçilemeyecek bir güzelliktir ve o kişiyi mutlu etmek sevgilinin görevidir. Tabi eğer hediyesinde bir karar verebilirlerse!
Bu kararsız romantiklerin tıpkı kararsız seçmenlerde olduğu gibi aklını çelmek isteyen çoktur. Özellikle de özel günlerde mağaza camlarında gördüğümüz indirim ve fırsat ilanlarından tutun, kitap, parfüm vb. klişe hediyelere dair kampanya reklamlarına kadar birçok seçenek kararsız romantiğimizin başını döndürür.
Sevgilime ne hediye alacağım diye bir arkadaş veya dostundan fikir almaya çalıştığında ise aldığı ilk cevap muhtemelen “ne seviyor?” olur. Sorulan soruya soru ile cevap almak sıkıntılı bir durum tabi. Eşinden, dostundan aradığı faydayı bulamayan kararsız romantiğimiz bir yandan sevgilisini ona aldığı hediye ile etkileme ve mutlu etme arzusu taşırken bir yandan da bahsedilen o klişe hediyelere yönelme eğilimi taşır. Eğer şanslıysa karşısına Sevgili Kitabı çıkmıştır veya bu satırları okuyordur!
11
Fotokitap hediye seçenekleri henüz yeni yayılan bir hediye seçeneği olduğu için ilk duyanların aklına kitap rafları gelmesi muhtemel. Biz o işi yapmasak da sevgilisine satır satır kitap yazacak arkadaşı engellemez aksine saygı duyarız. Aşk bu yazdırır da sonuçta… Fakat kitap yazmakla arası olmayan aşıklar için adı ve görünümü kitap, içi aşk ve sevgi kokan, eğlenceli ve sempatik bir hediye için sevgilikitabi.com var! Neredeyse aklınıza gelebilecek her özel gün için Sevgili Kitabı’nda seçenekler mevcut. İşinizi kolaylaştıracak yardımcı araçlar, temalar ve videolar da mevcut. Size düşen tek şey sevgiliniz için bir hediye yapmaya karar vermek olacaktır ki onu gerçekten seviyorsanız içinizden gelen bu sese hayır diyebileceğinizi sanmıyorum.

Bahar geldi, geçiyor. Ufukta ise yaz mevsimi var. Doğanın enerjisini içinde hissedip de aşkını tazelemek, ilişkisine yeni bir enerji katmak veya sevgilisinin gönlünü almak için hediye düşünen kararsız romantiklere buradan duyurumuz olsun. İlginç hediyeler için fazla düşünmenize gerek yok!
Ha bir de kararsız olmayan romantikler var. Ne hediye alacağına kafasında daha önce kurduğu şekillerde anında karar verebilen veya sevgilisinin nelerden hoşlandığını ezbere bilen kişiler. Sanıyorum bu kişiler hediyeye en fazla para harcayanlar olsa gerek. Aldıkları hediyelerin ne kadar orijinal olduğu ise duruma göre değişebilir. Bu kişiler için ise Sevgili Kitabı’nı denemek, sevgililerinin yüzünde görecekleri o şaşkın, mutlu ve sempatik hediyeyi görmelerine vesile olacaktır. Bir kez de pahalı kıyafetler, parfümler veya dekorasyon eşyalarından vazgeçsinler. Buna cüzdanları da sevinecek! (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı