TANITIM YAZILARI

Davetiye Koşturmacasına Son!

İnsanlar en eski zamanlardan beri herhangi bir olayı kutlama ve bir tören gerçekleştirme alışkanlığına sahip. Bu kutlamalarda kullanılan davetiye modellerinin ise bazı iddialara göre Antik Yunan’a kadar uzandığı söylenmektedir. Toplumsal yapının oturduğu ve kutlamaların bulunduğu yerlerde, insanları haberdar etmek için –hepsini olmasa bile en azından yüksek mertebeye sahip konukları- davetiye kullanılmıştır. Günümüzde ise kutlamalar ve davetler yine en güzel anıları oluşturmakla birlikte çok yoğun bir hal almıştır. Evlilik sürecinde gerçekleşen nişan, nikâh ve düğün başta olmak üzere sünnet düğünleri ya da iş ve hobi dünyasının gerekliliği olan özel davetlerle özellikle yaz mevsiminde sıklıkla karşılaşırız.
Peki ya bu işin içine girdiğimize nasıl oluyor? Gerçi içine girmemize de fazla gerek yok. Etrafımızdaki eşimiz ve dostumuzdan biri bile evlendiyse bu işlerin ne kadar zahmetli, yorucu fakat bir o kadar da keyifli olabildiğini biliriz. Yapacağınız kutlama ve vereceğiniz davet hangi sebeple yapılıyor olursa olsun üstünde gerekli özeni göstermelisiniz. Çünkü bu kutlamalar aynı zamanda çevrenizdeki tüm insanların bulunduğu ve gözlerinin sizin üzerinizde olduğu zamanlardır. Bu sebeple kutlamanıza gösterdiğiniz önem aynı zamanda aşkınıza, çocuğunuza veya işinize gösterdiğiniz önemi yansıtır.
Davetiye, kutlama hazırlıklarında önemli bir yere sahiptir fakat ondan önce yapılması gereken çok şey vardır elbette. Özellikle de mevzu bahis evlilikse… Ev tutmak, eşya almak, söz, nişan ve kına gecesi düzenlemek, düğünün yapılacağı yeri belirlemek ve davetli listesi oluşturmak! Yazarken bile kolay gelmiyor inanın. Tabi tüm bu etkinliklerin başından ya da sonundan birkaçını kesmek isteyebilirsiniz. Sade bir nikâhla yetinmek veya kına gecesini atlamak gibi. Ama sabit kalan bir ihtiyacınız olacak, o da davetiye!
Düğününüze çağıracağınız kişiler, özellikle de aile baskısıyla ‘şu da gelsin, bu da gelsin, çağırmazsak ayıp olur’ cinsinden telkinlerle seçilir genelde. Bir de şu yaşınıza kadar ‘hadi artık kimse yok mu hayatında, evlilik ne zaman’ gibi sorularla başınızın etini yiyen çevrenizin de rahatlayacağı bir haber olacak olan davetiyeniz için size en etkileyici ve en kolay seçeneği sevgilikitabi.com olarak sunuyoruz. Sizin için hazırladığımız davetiye modelleri bölümü tıpkı sevgilinize aşkınızın kitabını yazarkenki kadar kolay.
1
Sevgilikitabi.com adresinden hazırlayacağınız özel tasarım davetiye, sizi davetiye örnekleri içinde boğulmaktan ve bir şey beğenememekten kurtaracak. Aynı zamanda davetiyeniz siz nasıl olmasını istiyorsanız tam anlamıyla öyle olacak. Gelmiş geçmiş en ilginç, en sempatik veya en romantik davetiye sizinki olabilir! Tasarım aşamasında sizlere fikir verebilecek davetiye örneklerimizin yanında canlı yardım bölümümüzden kafanızın takıldığı yerleri de sorabilirsiniz.
2
Kısacası, şu sıcak havalarda bütün bir günü davetiye arayarak harcamak yerine tamamen sizin zevkinize göre olan, birinci sınıf kalitede ve istediğiniz sayıda adresinize teslim olacak davetiye teklifimize kulak verin (:

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı