TANITIM YAZILARI

Aşkınıza İlk Adımı Kişiye Özel Hediyeler İle Atın

Aşıksınız ;ancak henüz aşkınızı itiraf edebilmeniz için uygun ortamı bir türlü yaratamadınız. Sevdiğiniz insanın da aynı duyguları beslediğini hissediyorsunuz ancak, o da sizden pek farklı değil. İlk adımı atmanın bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştiniz değil mi? Kişiye özel hediyeler ile aşkınıza süprizler yapabilir ve ilk adımı atabilirsiniz.

Zaman zaman aşıklar sevdikleri insan için besledikleri özel duyguları paylaşmaya, aşklarını itiraf etmeye bir türlü cesaret edemezler. Ya uygun ortamı yaratamazlar, ya da kendilerince doğru olduğuna inandıkları zaman bir türlü denk gelmez. Aşk gibi insanın tüm benliğince yaşadığı bir duyguyu, aşık olunan kişiye itiraf edememek, insanoğlunun en çok sıkıntı çektiği durumlardan bir tanesidir. Aşkını itiraf etmek isteyen pek çok aşık, kendilerine yardımcı olabilecek bir şeyin eksikliğini hisseder. Ancak, bir türlü bunun nasıl bir şey olabileceğine karar veremez. Bu durumda kişiye özel olan hediyeler karşınızdaki insanı mutlu etmek ile kalmayıp, sizin ona karşı olan duygularınızı anlamasını da sağlayacak hoş bir sürpriz olacaktır. Sevgiliye özel hediyeler için ise pek çok seçeneğe sahipsiniz.

Aslında, aşıkların aşklarını itiraf edebilmelerinde onlara yardımcı olabilecek ve  hemen herkesin uygulayabileceği bir yöntem vardır: aşık oldukları insana kişiye özel bir hediye sunarak, aşklarını itiraf etmek. Aşık olduğunuz insan için özel olarak hazırlayacağınız kişiye özel hediye, ona olan duygularınızı ifade etmenizde size yardımcı olacaktır. Eğer aşık olduğunuz insana sunacağınız kişiye özel hediyenizi doğru olarak seçebilirseniz ,istediğiniz sonucu almanız içten bile olmaz.

Henüz aşık olduğunuz kişiyi çok fazla tanımıyorsanız, ona sunacağınız kişiye özel bir hediyeyi belirlemeniz çok kolay olmayabilir. Kişiye özel hediyenin, hediye sunulacak kişi ile bütünleşebilen bir varlık olması, onun için diğer varlıklardan çok daha farklı bir değere sahip olması en önemli özelliğidir. Hediyeyi sunacağınız kişiyi iyi tanımanız elbette ki önemli bir avantajdır. Eğer böyle bir avantaja sahip değilseniz size yardımcı olabilecek yegane varlık kalbiniz olacaktır.

Aşık olan insanlar sevdikleri kişiye, yeryüzündeki diğer tüm insanlardan çok daha farklı bir gözle bakarlar. Bu özellik onlara aşık oldukları kişinin sahip olduğu, ancak herkesin fark edemeyeceği özelliklerini keşfedebilme imkanı sağlar. Bu sayede aşıklar sevdikleri insanlar için en uygun özel hediyeleri belirleyebilme şansına sahiptirler.

Siz de bu durumda olduğunuza göre yapacağınız en önemli şey; aşık olduğunuz kişiye tamamen konsantre olup, bugüne kadar fark ettiğiniz tüm özelliklerini değerlendirerek, onun sahip olmaktan büyük mutluluk duyabileceği varlıkları belirlemenizdir. Bunu yaparken elbette yüreğiniz size en doğru yolu gösterecektir.

Aşık olduğunuz kişiye sunacağınız kişiye özel hediyeyi belirledikten sonra, hediye paketini de aynı özenle hazırlamanız hediyenize değer katabilecek unsurlardan biridir. Henüz sevdiğiniz insan ,ona olan aşkınızı sizden duymadığına göre, hediye paketinin içerisine ona plan duygularınızı ifade eden küçük bir not koyabilirsiniz. Hediye paketini açarak, onun için yazdığınız notu okuduktan sonra; artık aşkınızı ona itiraf etme zamanınız gelmiştir.

Sevdiğiniz insana duyduğunuz aşkı ona itiraf etmeniz sizin düşündüğünüz kadar zor bir şey değil. Yeterki ona duyduğunuz aşkın en önemli silahınız olduğuna ve sevgiliye özel hediyelerin de bir anahtar olduğuna inanın. Siz inandıktan sonra onun da inanmaması için hiç bir neden yok demektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı