TANITIM YAZILARI

Kişiye Özel Hediyeler

1       3

Kişiye özel hediyeler her zaman maneviyatı yüksek olan hediyelerdir. Ancak, günümüzde bu bile hazır kalıplara girmiş durumda. Yalnızca, hediye vermek istediğiniz kişinin adını soyadını söyleyip, ona özel bir hediye hazırlatabiliyorsunuz artık. Ama biz buna karşıyız. Çünkü bizce, değerli bir hediye için emek harcanmalıdır. Ne kadar emek harcarsanız, karşınızdaki o kadar değer gördüğünü hisseder ve o derecede mutlu olur.

Biz emeğe inanan bir ekip olarak, sevdiğinize, arkadaşınıza ya da ailenize kendi hazırlayacağınız bir hediye verebilmeniz için kolları sıvadık. Ve ortaya SevgiliKitabi.com çıktı. Yıllardır, kalitemizden ödün vermeden, siz sevdiklerinizi mutlu edin diye çalışıyoruz.

Siz de sitemizi ziyaret ederek, hediye almak istediğiniz kişiler için kişiye özel hediyeler hazırlayabilir, kendi düşüncelerinizi, mesajlarınızı sitemiz sayesinde hazırladığınız kitabınıza yazabilirsiniz. Ortaya çıkan sonuçtan gurur duyacaksınız ve aynı zamanda hediye ettiğiniz kişiyi mutluluktan havalara uçuracaksınız!

İşte size kişiye özel hediye ürünlerimizden bir kaç örnek:

En İyi Arkadaşım Sevgilim

en-iyi-arkadasim-sevgilim

 

Ürün Açıklaması: Sevgiliyle birlikte geçirilen şekerleme tadında anların taçlandırılması için doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü veya yılbaşı gibi özel bir günü beklemenize gerek yok. Bu kitabı şimdi alın ve sevgilinize sürpriz yapıp onu şımartın.

“Bulutların Üstünde”

bulutlarin-ustunde-erkegin-gozunden

Ürün Açıklaması: Bazı aşıklar bulutların üzerinde dolaşır. Sizi bulutların üzerine çıkaran sevgilinize verebileceğiniz farklı, eğlenceli ve hoş bir hediye kitap. Onun gibi özel biri için sıradan hediyeler sönük kalır…

“Aşkımızın Tarihçesi”

askimizin-tarihcesi-yildonumu-hediyesi

Ürün Açıklaması: Klişe yıldönümü hediyeleri, sürprizler seni bıktırdıysa, O’na kendini özel hissettirecek değişik bir hediye arıyorsan, bu kitabı görmelisin. Tanışmadan evliliğe, ilişkinin farklı hallerini anlatan “AŞKIMIZIN TARİHÇESİ” kitabı, evlilik yıldönümü sürprizi yapmak için güzel bir hediye alternatifi olacak.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı