FOTO KİTAP

Bebek Güncesi Anıları Saklamak İçin En Güzel Yol

Heyecanla beklediğiniz o gün geldi ve bebeğinizi kucağınıza aldınız. Bu anı ebedileştirmek için fotoğraflar çektiniz. Onu ilk oyuncağıyla oynarken, ilk dişini çıkarırken veya aşı olmaya gittiğinde ağlarken fotoğrafladınız. Yürümeye çalışırken size gülümsemesini kaydettiniz. Bebeğinizin ilk adımları, ilk doğum günü, ilk hediyesi, kendi başına ilk yemek yediği an ve benzeri karelerden oluşabilecek olan fotoğraf albümü, yıllar sonra geçmiş günlerinize ve duygularınıza zamanda yolculuk yapmanızı sağlayacak. Bebeğinizin tamamen sizin seçiminiz ve zevkinizden oluşan fotoğraflarını derleyerek siz de kendi, bebek foto kitap albümünüzü oluşturabilirsiniz.Hem siz hem de bebeğiniz için çok özel bir anı olacak bu albümü oluşturup, yaşamın her evresine tanıklık eden fotoğrafları bu sayede muhafaza edebilirsiniz. Ömür boyu saklanacak ve yıllar geçtikçe artan bir tebessümle bakılacak bu bebek güncesi sayesinde, anılarınız hep taze kalacak.

bebek güncesi

Bebeğinize ait fotoğrafları sisteme yükleyebilir, isterseniz sistemde bulunan hazır görselleri kullanarak da bebek foto kitap albümünüzü renklendirebilirsiniz. Fotoğraflar üzerine kendi duygu ve düşüncelerinizi de yazabilirsiniz. Sıradanlıktan uzak olan bu bebek anı kitabı herkesin kolayca kalbini kazanacak. Bunun için bebeğinizin en özel ve en güzel anlarını barındıran bebek foto kitap albümünü online olarak tasarlayıp hemen sipariş verin.

Bebek Güncesi: En Sevimli Kitaplar

Belki her fotoğraf için anı olarak bir şeyler karaladınız. Şimdi bunları derleyip toplama zamanı geldi! Eğer bu benzersiz anıların unutulmasını veya dağınık olarak kalmasını istemiyorsanız hemen harekete geçebilirsiniz. SevgiliKitabi.com size harika bir ürün sunuyor. Bebek foto kitabı, bebeğinizle ilgili elinizdeki her şeyi bir araya getirip kitaplaştırma imkanı sağlıyor!

Tek yapacağınız bilgisayarın başına geçmek ve minik yavrunuzun fotoğraflarını, onunla ilgili yazdığınız küçük notları, online kitap hazırlama yazılımı ile sisteme yüklemek. Ayrıca sistemde hazır bulunan görsellerden seçip yazıların veya fotoğrafların yanında kullanabilirsiniz. Üstelik bunun için hiçbir grafik bilgisine sahip olmanıza gerek yok! Standart ebat veya büyük ebat olarak hazırlanabilecek albümlerinizin sayfa sayısını da siz belirleyebilirsiniz. Kalın, kaliteli sayfaları ve sağlam, şık kapağı ile basılacak bu ürün sipariş verdiğiniz andan itibaren hızlı kargo ile elinizde!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı