FOTO KİTAP

Kişiye Özel Kitaplar “Mutluluk” Sunar

Sevdikleriniz için tasarlayacağınız en orijinal hediyelerden biri olacak olan kişiye özel kitaplar, SevgiliKitabi.com’da sizleri bekliyor. Sevdikleriniz için özel bir hediye mi arıyorsunuz? Yoksa yalnızca kendiniz için bir arşiv mi oluşturmak istiyorsunuz? Cevabınız “evet” ise doğru adrestesiniz. Aile kitaplarından balayı kitaplarına, annenize ya da babanıza hediye edeceğiniz duygu dolu kitaplardan gezi anılarınızı saklayabileceğiniz foto kitaplara kadar onlarca alternatife sahip kişiye özel kitaplar burada. Ve bir tanesi mutlaka sizin için!

kişiye özel kitaplar

Kitap seçiminizi yaptıktan sıra geliyor en zevkli kısma. Kişiye özel kitaplar sayesinde online olarak kitabınızı hazırlayabilir, program veya kurulum gerektirmeden kolay bir şekilde hediyenizi oluşturabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan kitaplarda, arzunuza göre hazır sayfaları kullanabilir veya kendi sayfalarınızı hazırlayabilirsiniz. Bunu yapmak için hiçbir grafik programı bilgisine de ihtiyacınız yok. Online tasarım programımız sayesinde tek tıkla istediğiniz fotoğrafı ya da yazıyı kitabınıza entegre edebileceksiniz. Sadece beş dakikada pratik bir şekilde hazırlayacağınız kitabınız, yine sizin isteğinize göre farklı boyutlarda tasarlanabilir, üç gün içinde hazırlanıp kargoda size yollanmak üzere yerini alır.

Kişiye Özel Kitaplar Seçiminizi  Hemen Yapın

Doğum günleri, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, yıl dönümü, evlilik teklifi, yeni yıl gibi özel günler için ideal olan bu kitaplar, hemen sepete ekleyip satın almaya hazır oldukları gibi, aynı zamanda var olan tasarımları düzenlemeye, veya tamamen sizin sıfırdan tasarlayacağınız seçeneklerle SevgiliKitabi.com’da mevcut.

Hazırlayacağınız kitaplara dilediğiniz gibi fotoğraf ekleyip kenarlarına not düşmeniz de mümkün. Tasarım panelinde bulunan görsellerle destekleyeceğiniz hediye kitap, sevdikleriniz ve sizin için harika bir hediye olmalarının yanı sıra, muhteşem bir anı olarak kalacak.

Tasarlayacağınız kitapların kapakları mat selefon kaplı, iç sayfalar ise 170 gram parlak kuşe kağıda baskılı olarak kalitesiyle yıllarca saklayabileceğiniz, sadece size ve sevdiklerinize özel tasarımıyla unutulmayan bir hediye olacak. Siz de ister babaya ister anneye hediye hazırlamak isterseniz hemen SevgiliKitabi.com’a üye olup kişiye özel kitabınızı tasarlayıp sepete atın. Farklı ödeme şekilleriyle yapacağınız alışverişleriniz, onaylandıktan sadece 3 iş günü sonra kargoya teslim ediliyor. Haydi siz de sevdiklerinize sürpriz yapın, özel olarak hazırlayacağınız bu kitaplarla onları mutlu edin!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı