FOTO KİTAP

En Anlamlı Evlilik Hediyesi Nedir?

En yakın arkadaşınız için yaklaşan günler çok önemli. Çünkü hayatının en özel ve önemli gününü yaşamaya hazırlanıyor. Hayat boyu birlikte olmayı seçtiği insanlar hayatını birleştirmeye, mutluluk denizine yelken açmaya hazırlanıyor. Siz, en yakın arkadaş olarak, tabii ki bu önemli zamanlarda onun yanındasınız. Hazırlıkların başladığı ilk günden imzaların atıldığı  o mutlu güne kadar hep birlikte koşturup, birlikte hazırlandınız. Zor zamanları birlikte yaşıyorsunuz, gelecek mutlu günleri de birlikte paylaşacaksınız. Çünkü arkadaşınızın mutluluğu sizin mutluluğunuz… Bir de işin hediye kısmı var ve muhtemelen aklınızda olan soruyu tahmin edebiliyoruz: “Arkadaşıma evlilik hediyesi ne alsam?” Şimdi size bu soruya verilecek en anlamlı cevabı söyleyeceğiz.

evlilik hediyesi

Genel olarak yeni evlenenler için alınacak hediyeler bellidir. Çoğunlukla ev eşyası ya da süs eşyası olur. Tabii benzer ürünlerden bir sürü olması gelin hanımı pek memnun etmeyecektir. Siz de bu sıradan hediye sahiplerinden biri olmak istemiyorsanız, kimsenin düşünmediği, daha anlamlı ve özel bir alternatif bulmalısınız Peki   bu hediye ne olabilir?

Yeni veli çiftlerin saklamak isteyecekleri en önemli şey yaşadıkları güzel anılardır. Özellikle mutluluk yeminini verdikleri o güne dair her şeyi her ayrıntısıyla hatırlamak ve ömür boyu saklamak isterler. İşte bu isteklerini gerçeğe dökebilecekleri bir ürün var önlerinde: yeni evliler için hediye olarak seçilebilecek “Romantik Düğün Albümü” foto-kitabı…

Evlilik Hediyesi Seçmek İsteyenlere…

Bu foto-kitap ile hem arkadaşınıza tüm bu isteklerini gerçekleştirme imkanı sunacaksınız hem de hayat boyu saklayacağı ve her baktıkça sizi hatırlayacağı unutulmaz bir hediye vermiş olacaksınız.

“Romantik Düğün Albümü” foto-kitabını hazırlamak herkes için çok kolay! Hiçbir bir program kullamayı bilmeyenler için bile… Kitabınızı tasarlamak için sadece bu paneli kullanarak harikalar yaratabilirsiniz. İsterseniz hazır şablon sayfalarımıza fotoğraflar ekleyerek kısa sürede kitabınızı tamamlayabilirsiniz. Ya da kendi tasarım zevkinizi yansıtarak tamamen farklı bir kitap hazırlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan her detay online tasarım panelimizde mevcut.

Unutulmaz bir evlilik hediyesi olacak bu düğün albümü ile can dostunuz, tüm bu güzel anıları bir ömür, aynı canlılığı ile koruyabilecek. İleride kitabınızın sayfalarını birlikte çevirirken mutlulukla gülümseyecek ve ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlayacaksınız.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı