FOTO KİTAP

Babaya En Güzel Hediye: “Canım Babam” Foto Kitabı

Hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren koşulsuz güvendiğimiz tek insan babalarımızdır. Çocukken en güçlü, en büyük onu görürüz; büyüyüp yetişkin insanlar olduğumuzda da bu durum değişmez. Ne zaman hayat yolunda sendelesek, düşecek olsak babamızın güvenli gölgesinde buluruz kendimizi. Her çocuğun ilk kahramanıdır babalar ve genel olarak son kahramanı olarak kalırlar. Onlara ne yapsak az gelir ama bir babaya en güzel hediye onunla ilgili duygularınızla süslü bir foto kitaptır.

Babanız size her zaman güvenli kollarıyla kucak açarken siz de her zaman onun için en iyisini yapmaya çalışırsınız. Onun yüzünü kara çıkartmamak için çalışır, didinir; düzgün bir hayata sahip olursunuz. Babanızın yüzündeki tek bir gülümseme size yeter. Çünkü bilirsiniz, babanızla annenizle konuştuğunuz gibi konuşamazsınız. Belki sevgi sözcükleri söylemek isterseniz ama yapamazsınız ve çoğu zaman söyleyecekleriniz boğazınızda dizili kalır.

babaya en güzel hediye

Babalar Günü, babanıza olan duygularınızı anlatmak için bulunmaz bir fırsat. Sıradan hediyeler almak yerine babanıza yıllar boyunca babanızla yaşadığınız anıları, ona söylemek istediklerinizi anlatacak daha anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Babanızla geçmişinizi, çocukluğunuzdan beri yaşadığınız iyi-kötü, acı ve tatlı her şeyi ona vereceğiniz bir babalar günü hediyesi ile anlatabilirsiniz. Babaya hediye olarak hazırlayacağınız bu kitap onun için dünyalar değerinde olacak.

Babaya En Güzel Hediye

Babalar Günü’nde sayfalarını kendi ellerinizle dolduracağınız, tamamen kendi emeğinizle hazırlayacağınız “Canım Babam” Babalar Günü Kitabı ile babanızı şaşırtabilir ve sevindirebilirsiniz. Düşünün, yıllarca ne kadar çok şey birikmiştir konuşulmadık, ne kadar uzun zamandır babanızla sohbet etmediniz ya da uzun uzun konuşsanız bile en samimi duygularınızı anlatamadınız belki… “Canım Babam” kitabı ile babanıza anlatamadığınız, söyleyemediğiniz ne varsa kolayca anlatmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Bilgisayarınızdan ya da Facebook adresinizden fotoğraflarınızı SevgiliKitabı.com’a yükleyerek işe başlayabilirsiniz. Babaya en güzel hediye, duygularınızla hazırlayacağınız bir hediyedir.

Babanızla çekildiğiniz ve sizin veya babanızın tek başına yer aldığı en özel fotoğraflarınızı iki sayfaya yayabilir, istediğiniz şekilde boyutlandırabilirsiniz. Ayrıca SevgiliKitabi.com’un hazır görselleri, sayfaları ve temalarından istediğinizi de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fotoğrafları ekledikten sonra klavyenin başına geçip babanıza söylemek istediklerinizi yazabilirsiniz. Farklı ebatlarda hazırladığınız ve size hediyelik özel kutusunda gönderilecek “Canım Babam” Babalar Günü Kitabı ile babanıza olan sevginizi kendi yaratıcılığınıza göre hazırlayacağınız sayfalara yansıtabilirsiniz. En güzel babalar günü hediyesi olacak bu foto kitabını hazırlamaya geç kalmayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı