FOTO KİTAP

Bakmaya Doyamayacağınız Bebek Hediyeleri

Varlıkları ile hayatımıza anlam katan bebekler için unutulmaz ve orijinal bir hediye fikri arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İster kendi çocuğunuzun büyüdüğünde bakabileceği bir foto kitap, ister sevdikleriniz için orijinal en orijinal bebek hediyeleri… Hepsi SevgiliKitabi.com’un bebek hediyeleri kategorisinde sizleri bekliyor.

bebek hediyeleri

Bebeğinizle hastanedeki ilk buluşma anlarınızdan ilk adımlarına, ilk dişlerinden birlikte geçirdiğiniz unutulmaz dakikalara, en sevdiği oyuncalarından ilk kıyafetlerine kadar tüm ilkler ve hatıralarınızı SevgiliKitabi.com’un bebek hediyeleri kategorisinde sizlere sunduğumuz foto kitap alternatifleri ile ölümsüzleştirebilirsiniz. Böylece hem sevdikleriniz için unutmayacakları bir hediye, hem de küçük bebeğinizin büyüdüğünde keyifle okuyacağı bir foto kitap oluşturmuş olacaksınız. Ayrıca bu kitapların içine bebeğiniz için yazdığınız yazılar ya da küçük notları da ekleyebilirsiniz.

Bebek Hediyeleri Anıları Saklar

Minik bebeğinizin büyüyüp bir yetişkin olana kadar geçirdiği yılların hatıralarını da bebek hediyeleri kategorisindeki seçenekleri kullanarak kitaplaştırmanız mümkün. Kendi kitabınızı kolaylıkla hazırlayabilmeniz için geliştirilmiş yazılım sayesinde yapmanız gereken sadece fotoğraflarınızı yükleyip birbirinden renkli seçeneklerin yer aldığı tasarım alternatiflerinin içinden beğendiklerinizi seçip tasarımınızı düzenlemek.

Bebeğinizin ismine özel olarak tasarlanan bu hediyeyi gelişmiş düzenleme seçenekleri sayesinde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. İşin en keyifli ve belki de en zor kısmı tabi ki fotoğrafları seçmek olacaktır. Sonrasında hazır kitaplar üzerinde istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. Seçtiğiniz fotoğrafları o güne dair düşüncelerinizi anlatan notlarla kitaba ekleyebilirsiniz. Hazırlayacağınız bu güzel hediye ile onun yaptıklarını öne çıkarmak isterseniz, yaptığı resimleri kitaba ekleyerek onun gözünden yorumlarla zenginleştirebilirsiniz. Farklı tasarım şablonları ve görsel seçeneklerinden yararlanarak, kitabın görünümünü istediğiniz şekilde oluşturduğunuzda bakmaya doyamayacağınız bebek kitabı hazır olacak.

Siz de bebeğiniz için paha biçilmez hatıraları ölümsüzleştirecek bir bebeğe albüm hazırlamak istiyorsanız, hemen ürünler arasından size en uygun olanı seçin ve hazırlamaya başlayın, tamamladığınız zaman hemen sipariş verebilirsiniz. Dünyanın neresinde olursanız olun bebek kitabınızı kapınıza kadar getiren SevgiliKitabi.com, kapıda ödeme avantajı ile de online alışverişi sizin için bir keyif haline getiriyor.

Her baktığınızda, yaşadığınız keyifli anların gölgesinde kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz bu foto kitaplarını inceleyebilir, kendinize en uygun ürünü hazırladıktan sonra hemen satın alabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı