FOTO KİTAP

Sevgiliye En Güzel Hediye…

Anılar hatırlandıkça güzel. Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, yaşanan güzel zamanla hep mutluluk ve gülümsemeyle hatırlanır. Anıları saklamak için en güzel yollardan biri, birbirinden güzel fotoğraflarınızla bezeli foto kitaplardır. Renkli ve kullanışlı foto kitaplar ile anılarınızı gerçekten ölümsüzleştirecek ve dijital ortamda kaybolma riskini ortadan kaldıracaksınız. Sadece siz değil çevrenizdeki herkes böyle anılarla dolu bir kitaba emin olun bayılacaktır. Özellikle sevdiğiniz insana, ikinizin en güzel fotoğraflarıyla bezenmiş böyle bir sürpriz yaptığınızı düşünsenize… Yıllar sona bile anlamını ve değerini asla kaybetmeyecek bu foto kitaplar, sevgiliye en güzel hediye olmaz mı sizce de?

sevgiliye en güzel hediye

Fotoğraflarınız dijital ortamda yok olmasın, siz de onlarca dosya ve klasörün arasında kaybolmayın. Dilediğiniz foto kitap ile en sevdiğiniz fotoğraflarınızı evinizin baş köşesine koymanın keyfini yaşayın. “Telefonuma bir şey olursa, hayatım silinir.” ya da “Bilgisayarım benim her şeyim.” diyenlerdenseniz, foto kitap tam da aradığınız çözüm olacak. Bebeğinizin en mutlu anlarını, yeni bir hayata adım atarken “Evet” dediğiniz günün hatırasını ya da sevgilinizle yaşadığınız romantik günlerin izlerini kaybolma korkusu olmadan elinizin altında geleceğe taşıyacaksınız.

Sevgiliye En Güzel Hediye

Tanıştığınız ilk günden bu yana yaşadığınız her özel anı  romantik veya modern tasarımlı foto kitaplarımızla taçlandırabilirsiniz. Tamamen size özel olsun isterseniz, kendi tasarımınızla özgünlüğünüzü sergileyebilirsiniz. Her anınıza özel foto kitap tasarımları arasından ihtiyacınız olan albümü seçebilir, SevgiliKitabi.com’un sunduğu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Kitabınızı birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğraflarınızla bezeyebilir, sevdiğiniz şairlerin kaleminden çıkmış aşk dolu dizelerle süsleyebilirsiniz. Sadece size özel olacak bu kitapları oluştururken ihtiyacınız olan tek şey fotoğraflarınız ve hayal gücünüz. Gerisiniz sitemizde sunulan tasarım panelimiz hallediyor.

Özel sert mukavva kapaklarıyla fotoğraflarınızı korurken, 20 cm x 20 cm veya 30 cm x 30 cm boyutları arasından ihtiyacınız olanı seçebilirsiniz. 179 gram kuşe kağıttan oluşan iç sayfaları ile 8-200 sayfaya kadar fotoğraflarınızı doya doya arşivleyebilirsiniz. Değişik yıldönümü hediyeleri için daha fazla aramanıza gerek yok! Tasarımıza başlamak için geç kalmayın.

Kitaplarımızdan size en uygun olanı hemen sepetinize ekleyin; kredi kartı veya banka havalesi ile ödeme avantajlarından faydalanın, sevgili hediyesi alışverişini kolayca tamamlayın. Ayrıca, koşulsuz iade garantisi ve kapıda ödeme kolaylığı ile güvenilir alışverişin keyfini çıkarın.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı