FOTO KİTAP

Düğün Albümü Tasarımınız İçin Geç Kalmayın!

Evlilik, sadakatin ve romantizmin sentezi gibidir. En güzel tanığı da hatıralardır. Eşinizle yaşanılmış en güzel anları bir ömür boyu saklayabileceğinizi bilmek sizi mutlu etmez miydi? SevgiliKitabi.com size böyle bir seçenek sunuyor. En güzel anıları en güzel şekilde saklayabileceğiniz  düğün albümü sizin ve eşinizin saklayabileceği duygu dolu hatıra olacak.

düğün albümü

Düğün ya da nişan gününüzde mutlu anlarınızı ölümsüzleştiren fotoğraflarınızı  “Vintage Düğün Foto Kitap” içine ekleyerek uzun yıllar sonra dahi yıllar önceki mutluluğunuzu görebileceğiniz ve dostlarınıza gösterebileceğiniz şekilde saklayabilirsiniz. Üstelik siz de kuşe kağıda baskılı ve özel sert mukavva kapağıyla yıllara meydan okuyabilecek nitelikte olan bir “Vintage Düğün Foto Kitap” tasarlayabilirsiniz.

Birbirinden güzel düğün fotoğraflarınızı, fotoğraflardaki o unutamadığınız bakışmalarınızı, en özel gününüzü her daim hatırlamanın ve canlı tutmanın adı olacak bu albüm… SevgiliKitabi.com’un özel yazılımı yardımı ile seçtiğiniz fotoğraflarınızı, o muhteşem gününüzü anlatan birkaç kelime ile ölümsüzleştirip, sevdiklerinizle her an paylaşabilir, hatıralarınızı canlı tutabilirsiniz. O günkü heyecanınızı, romantik düğün albümünüze baktıkça yeniden hissedeceksiniz.

Fotoğraflarınızı arzu ettiğiniz gibi çerçeveleyip, her sayfada dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Albümünüzün sayfalarına ekleyeceğiniz küçük notlar ile o benzersiz anı tüm detaylarıyla yeniden yaşayabilirsiniz. Aileniz ve dostlarınızla beraber baktıkça o günü hatırlayıp, mutlu olabileceğiniz bir nostalji oluşturabilir ve bunu tamamen kendi zevkiniz doğrultusunda hazırlayabilirsiniz.

“Vintage Düğün Foto Kitap” yalnızca sizin istediğiniz, özgün bir tasarım ile oluşturuluyor. Özel mukavva kapak ve kaliteli kuşe kağıt kullanılarak hazırlanan romantik düğün albümünüzü seçtiğiniz ebatlarda sipariş edebilirsiniz. Özel kutusunda size gönderilen bu düğün defteri  uzun yıllar güvenle saklayabilir, sizden sonraki nesillere aktarabilirsiniz.

Düğün Albümü: En Anlamlı Hediye

SevgiliKitabi.com’un kişiye özel kitap hazırlama kolaylığı ile siz de düğün gününüze ait kareleri kitaplaştırabilirsiniz. Albümleri rafa kaldırtacak olan “Vintage Düğün Foto Kitap” uygulaması ile istediğiniz kareyi istediğiniz şekilde biçimlendirebilir, boyutlandırabilir ve renklendirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken “Vintage Düğün Foto Kitap” sekmesine tıklamak ve size önerilen adımları takip etmek.

Siz de unutamadığınız düğününüzü ölümsüzleştirmek, aşkınızı yıllar ötesine taşımak için hayal gücünüze güvenip romantik düğün albümünüzü hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı