FOTO KİTAP

En Anlamlı Bebek Hediyesi: Foto-kitap

Bebeğiniz dünyaya merhaba dediği andan itibaren sizin ve sevdiklerinizin neşesi, mutluluğu haline gelir. Gözlerini ilk açışı, ilk adımı, ilk gülümsemesi çevresindeki herkes için altın değerindedir. Çünkü bu anlar hayatta bir kez yaşanacak, en önemli zamanlardır. Bir bebeğin dünyaya geldiği andan itibaren yaşadığı her şey anne-babası için unutulmaz ve hep hatırlanasıdır. Bu  yüzden bu anıları mümkün olduğunca korumak ve zamana direnmelerini sağlamak bizim elimizdedir. Bunun için en güzel seçenek ise sevgiyle hazırlanmış bir bebek hediyesi olan bebek foto kitaplarıdır.

bebek hediyesi

En kıymetliniz, mini minnacık bebeğiniz dünyaya geldiğinde, onun hiçbir anını unutmak istemeyeceksiniz. Her anını kaydetmek, hiç gözünüzden önünden gitmemecesine kaydetmek isteyeceksiniz. Hele bir anne baba iseniz, bebeğinize yıllar sonra bu günleri anlatırken, o en tatlı fotoğrafları göstermek, paylaşmak isteyeceksiniz. Bunun için yapmanız gereken bebeğinizin en güzel fotoğraflarıyla dolu bir bebeğe hediye hazırlamak. Kapak tasarımından sayfa dizaynlarına kadar her bir ayrıntıyı kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey SevgiliKitabi.com’da bir hesap açmak.

Bebek Hediyesi Bizimle Hazırlanır

Sonrasında online tasarım panelimiz her adımınızda size yardımcı olacak. Sizin tasarımlarınızı daha kolay yapabilmeniz için hazırladığımız sayfa şablonlarımızda faydalanarak, kitabınızı tek tuşla oluşturabilirsiniz. Yine görsel arşivimizden istediğiniz görselleri seçebilir ya da güzel sözler kısmından fotoğraflarınızın altına beğendiğiniz sözleri ekleyebilirsiniz.
Şimdi tek yapmanız gereken foto kitabınızı oluştururken bebeğinizin hangi fotoğraflarını kullanacağınıza karar vermek. “Bebeğimin her özel anını kaydetmek, bir ömür boyu saklamak istiyorum” diyorsanız sayfa sayınızı dilediğinizde artırabileceğinizi de belirtmek isteriz. “Bebek Güncesi” foto kitap, bebeğinizle ilgili elinizdeki her şeyi bir araya getirip kitaplaştırma imkanı sağlıyor!

Bebeğiniz küçükken siz bu güzel kitabı sevdiklerinizle paylaşacaksınız. Ama bir de o büyüyüp genç bir delikanlı ya da genç bir kız olduğunda bu kitabı hediye ettiğinizi düşünün, tüm güzel anlarını kendi gözleriyle görecek, ona olan sevginizi ve düşkünlüğünüzü bir kez daha anlayacak. Sizin için ve bebeğiniz için en anlamlı yeni doğan hediyesi fırsat yalnızca bir tık uzağınızda! “Bebek Güncesi” foto kitap sipariş vermeniz için SevgiliKitabi.com adresinde sizi bekliyor!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı