FOTO KİTAP

Düğün Hediyesi En Güzel SevgiliKitabi.com İle Hazırlanır

Hayatınızın en farklı ve  en unutulmaz gününde yaşadığınız her detayı yıllar sonra bile aynı güzel duygularla hatırlamak ister misiniz? Düğün gününüzün ilk dakikasından son dakikasına kadar her detayı saklayabileceğiniz, eşinizle keyifle sayfalarını çevirip mutluluğunuzu tazeleyeceğiniz bir kitap fikri eminiz sizi çok mutlu ederdi. “Düğünümüz” foto kitabı SevgiliKitabi.com’da bulabileceğiniz en romantik kitaplardan biri. Bu anlamlı kitabı ister evlilik sürprizi olarak eşiniz ve kendinize hazırlayın, isterseniz sevdiğiniz çiftlere bir düğün hediyesi olarak verin. Ne olursa olsun bu hediyenizle değerli bir hediyeye imza atmış olacaksınız!

düğün hediyesi

Düğün gününüz anne-babanız, akrabalarınız, sevdikleriniz  ve tüm dostlarınızın toplandığı, sizin de kendinizi en mutlu hissettiğiniz günlerin en başında gelir. Herkes bu coşkunuzu ve mutluluğunuzu paylaşmak için sizin yanınızdadır. Siz yeni bir hayata adım atarken, sizi seven insanları en mutlu eden şey yanınızda olup, sizin elinizi tutmaktır. İşte bu özel anlar hayat boyu unutamayacağınız, en değerli hatıralarınızdır.

Düğün Hediyesi Seçiminiz Bizimle Yapılır

Bu güzel anıları saklamak için doğal olarak fotoğrafları tercih ederiz. Ama fotoğraflar da çok kere zamana direnç gözteremezler, yıpranırlar, sararırlar veya hasar görürler. “Ben fotoğraflarımı dijital ortamda saklıyorum” deseniz bile bu onların zarar görebilme riskini engellemez. Bilgisayarınıza ya da en değerli fotoğraflarınızı sakladığınız harici disklerin bozulduğunu bir düşünsenize! O özel zamanları geri getirmek maalesef mümkün değil, fotoğraflarınızı da kaybederseniz hayatınızın en özel anılarıyla ne yazık ki vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir şeyle karşılaşıp üzülmemek için güzel ve anlamlı bir kitap hazırlamaya ne dersiniz?

SevgiliKitabi.com’un evleneceklere, yeni evlilere sunduğu güzel bir alternatif olan “Düğünümüz” düğün fotoğrafları albümü ile her sayfası sevgi dolu, aşk dolu bir kitaba sahip olacaksınız. Eğer bunu bir hediye olarak hazırlıyorsanız, hediye edeceğiniz çifti, bu sürprizinizle nasıl sevindireceğinizi  bir düşünün! Belki de aldıkları en anlamlı hediyeyi siz vermiş olacaksınız.

Bu kitabı hazırlamak için en büyük yardımcınız sizin için özel tasarlanmış online tasarım panelimiz olacak. Bu panel yardımı ile düğün hediyesi kitabınızı kolaylıkla hazırlayabileceksiniz. Kitap hazırlama aşamasında hazır şablonları ve objeleri kullanabilirsiniz. Tek tuşla en beğendiğiniz fotoğrafları sayfalarınıza ekleyebilir, fotoğrafları duygularınızı anlattığınız çeşitli sözlerle süsleyebilirsiniz. Bunun için panelde bulunan “Güzel Sözler” kısmına bakabilirsiniz.

İster kendinize ister yeni evlilere hediye olarak tasarlayın, “Düğünümüz” foto kitabı ile tüm anıları en güzel şekilde saklayacak, zamana yenilmelerinin önüne geçmiş olacaksınız.

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı