FOTO KİTAP

En Anlamlı Doğum Günü Hediyesi Burada!

Doğum günü sevdiğiniz insanı mutlu edeceğiniz en özel zamanlardan biridir. Yeni bir yaşa başlarken onun yanında olmak, yapacağı yeni başlangıçları birlikte kutlamak en keyifli şeylerden biridir. Ve bu özel günlerin en önemli detaylarından biri de doğum günü hediyeleridir. Onu düşünerek alacağınız anlamlı bir hediye, arkadaşınıza,sevgilinize ya da doğum günü olan kişiye mutlulukların en büyüğünü yaşatacaktır.  Çünkü doğum günü hediyesi seçmek çok özel bir iştir. Ona uygun, onu yansıtan bir hediyeyi seçerek verdiğiniz değeri de gösterme imkanı bulabilirsiniz.

doğum günü hediyesi

Bu özel günde sevdiği insana sıra dışı bir hediye vermek istemeniz çok doğal. Her sene aldığınız hediyelerden farklı, sadece ona özel bir hediye ile onu şaşırtmayı istemez misiniz?İşte  özel üretilen “Doğum Günü Hediyesi” foto kitabı tam da böyle, unutulmaz bir hediye olacak. İster arkadaşınız, ister sevgiliniz isterseniz de eşinize sürpriz doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz bu foto kitap ile anıları ölümsüzleştireceksiniz.

Doğum Günü Hediyesi Zamanı

Özel fotoğraflarla kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz foto kitabı, SevgiliKitabi.com aracılığı ile online olarak kısa bir sürede oluşturabilir ve hediye telaşına düşmeden sevdiğiniz insanı şaşırtabilirsiniz. Grup halinde çekilmiş fotoğraflar ile anılarınızı sayfalara dökerek eğlenceli bir hediye hazırlayabilir, O’na ne kadar sevildiğini hissettirebilirsiniz. Fotoğrafların yanında iyi dileklerinizi, temennilerinizi ve duygularınızı yazabileceğiniz bu kitabı dilediğiniz şekilde kişiselleştirebileceksiniz. İsterseniz bu doğum günü mesajlarınızı komik ve eğlenceli bir dille yazarak esprili bir hediye oluşturabilirsiniz.

Hazırlaması oldukça kolay ve çok zevkli olan bu foto kitabı hazır şablonları kullanarak kısa sürede oluşturabilir, farklı ebat seçeneklerinden size uygun olanı seçerek doğum günü hediyenizi tamamlayabilirsiniz. Maddi değerinden ziyade manevi bir değer taşıyacak olan “Doğum Günü Hediyesi” foto kitabı hayat boyu unutulmayacak değerli bir hatıra olacak. Üzerinden yıllar geçse bile bu farklı hediye değerinden hiç bir şey kaybetmeyecek, tersine giderek değerlenecek anlamlı bir hatıra olacak.

Siz de bu fırsatı kaçırmayın, bu sene bambaşka bir sevgiliye hediye ile şaşırtın.. Gelin SevgiliKitabi.com’a, kitap şablonunuzu keyifle hazırlayın ve gerisini bize bırakın! En kısa sürede verdiğiniz adrese özel kutusu içinde teslim edilecek bu kitapla yılın sürprizine imza atın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı