FOTO KİTAP

Tatil Maceralarınızı Gezi Foto Kitabı İle Saklayın

Uzun ve yorucu geçen bir senenin ardından bir yerlere kaçma vaktinizin geldiğiniz hissettiniz. Belki dünyayı dolaşmayı seven birisiniz, yine bambaşka bir kültürle tanışmaya yelken açmak üzeresiniz. Fırsat bulduğunuz her an farklı coğrafyalara uzanmak sizi mutlu ediyor. Ya da ülkemizin güzel köşelerini adım adım keşfetmekten keyif alıyorsunuz, gezmek sizin için adeta bir yaşam biçimi…  “Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı?” sözündeki gibi, gezmenin insan ruhu için en doyurucu aktivitelerden biri olduğunu düşünüyorsunuz. O zaman size sunduğumuz gezi foto kitabı fikrine bayılacaksınız!

gezi foto kitabı

Eğlence ve macera dolu günlerinizi, üzerinden aylar hatta yıllar geçse dahi aynı keyif ve canlılıkla hatırlamak istemez misiniz? Geçirdiğiniz keyifli zamanları kimi zaman fotoğraflarla süsleyip, kimi zaman gittiğiniz yerden aldığınız bir bilet ya da ufak bir hatıra ile daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey en güzel fotoğraflarınızı seçmek. Çünkü mutluluk dolu günleri hatırlamanın, en eğlenceli anıları taze tutmanın yolu, fotoğraf albümleri. Birbirinden güzel fotoğraflarınızın olduğu Gezi Tatil Foto Kitap ile macera dolu günleri her zaman capcanlı tutmanız mümkün.

En hareketli, en dolu dolu tatil fotoğraflarınızla bezeyeceğiniz, bakmaya doyamayacağınız bir gezi kitabı hazırlamak çok ise basit. Anılarınızı bir kitap haline getirmenin en zor kısmı fotoğraflar arasından en sevdiklerinizi seçmek! Neyse ki SevgiliKitabi.com sayesinde mutlu anlarınızı kitap haline getirmek çok kolay!

Gezi Foto Kitabı Hazırlamak Çok Kolay!

İlk önce en güzel tatil fotoğraflarınız arasından seçim yapmalısınız. Dilerseniz fotoğraflarınızın yanına o güne dair aklınızda kalan olayları, o günün size hissettirdiği duyguları da ekleyin. Albümü oluştururken size ilham kaynağı olması için sunulan görsellerden de faydalanabilirsiniz. Bunun için online kullanabileceğiniz tasarım panelimiz en büyük yardımcınız olacak. Bu panel yardımıyla sadece fotoğraf değil dilediğiniz sevimli objeleri ekleyebilecek, fotoğraflarınızın altını güzel sözlerle süsleyebilecek ya da sayfanızın arka planını istediğiniz görselle & renkle değiştirebileceksiniz.

Fotoğraf albümünüzü hazırladıktan sonra siparişinizi verin ve bu harika dijital foto albüm, bir foto kitap şeklinde ayağınıza gelsin! O güzel ve eğlenceli günlere bir çırpıda gidebileceğiniz tatil kitabınız her an elinizin altında olsun! Her zaman mutlulukla hatırlayacağınız anlarınızdan oluşanbu foto kitabını hemen sepetinize ekleyin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı