FOTO KİTAP

Çocuk Fotoğraf Albümü: En Tatlı Albüm

Çocuğunuzun çeşit çeşit fotoğraflarının yer alacağı, online olarak zevkle hazırlayabileceğiniz “çocuk fotoğraf albümü en güzel anılarınızın ve en mutlu günlerinizin ömür boyu hatırlanmasını sağlayacak. Çocuğunuz ve sizin için en güzel anılardan biri olacak. Yıllar sonra bile, bu albümün sayfalarını çevirirken o güzel anlar aklınıza gelecek ve tekrar gülümsemenizi sağlayacak!

çocuk fotoğraf albümü

Çocuğunuzla geçirdiğiniz mutlu ve özel anları gösteren kareleri sabitleyebilmek, o eşsiz anıları belleğinizde capcanlı tutabilmek, onun büyürken nasıl da değiştiğini takip edebilmek artık sizin elinizde! Çünkü size sunulan anı kitabı seçkilerinizle hayat bulacak.

İster doğumundan itibaren geçirdiği tüm büyüme evrelerini; doğum günlerini, okula başladığı ilk yılları ve şu anki halini çekmiş olun; isterseniz de onun için ördüğünüz ilk patiğin veya yeleğin resmini çekmiş olun; hepsini, istediğiniz sırayla bu albüme yerleştirebilirsiniz. Çünkü fotoğrafları saklamanın en güzel yolu özenle hazırlanan fotoğraf albümleridir. Çocuk fotoğraf albümü ile sadece fotoğrafları ileriki yıllara aktarmış olmaz, fotoğraflarınızı da en güvenli şekilde saklama imkanı bulursunuz. Ne kaybolan anılar ne de sararan fotoğraflar hiçbiri hayatınızın en önemli zamanlarını kaybetmenize neden olmasın.

Çocuk Fotoğraf Albümü

Farklı görsellerle albümünüzü süslemek isterseniz sitemizde yer alan örneklerden seçebilir ve albüme yükleyebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili yazdığınız duygu ve düşüncelerinizi içeren küçük notlar ilave edebilirsiniz. İleriki yıllarda çocuğunuzun bunları okuyup duygulanacağından ve sizin onun için hazırladığınız bu anı dolu albümde en özel günlerini tekrar yaşayacağından emin olabilirsiniz.

SevgiliKitabi.com, online kitap hazırlama yazılımı size çocuğunuzun albümünü dilediğiniz biçimde ve çeşitlilikte düzenleyebilmeniz için harika bir fırsat sunuyor. Üstelik sitemizde bulunan online tasarım paneliyle bunu gerçekleştirmek çok kolay Hiçbir grafik bilgisine ihtiyaç duymadan birkaç tuş yardımıyla kitabınızı kolayca düzenleyebilecek, sayfalarını tamamen kendi isteğiniz ve zevkinize göre tasarlayabileceksiniz.

Bu çocuğa hediye albümün tasarımını tamamladıktan sonra yine kolayca siparişinizi verebileceksiniz. Siparişiniz sisteme tanımlandıktan sonra 3 iş günü içinde hazırlanacak  ve özel kutusu ile birlikte kısa sürede evinizde olacak! Size de en değerli varlığınızın, unutulmaz anlarını bir ömür boyu saklayacak olmanın keyfi kalacak. Bu fırsatı kaçırmayın, tasarımınızı oluşturmaya hemen başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı