FOTO KİTAP

Yılbaşı Hediyesi Seçimi İçin En Doğru Zaman

Ailenizle birlikte geçirdiğiniz her an çok değerlidir. Onlarla birlikte olduğumuz zamanları daima aynı güzelliğiyle yaşamak ve bu anıların zamana direnmesini sağlamak için SevgiliKitabi.com’un sunduğu “Aile Fotoğraf Albümü” foto kitabı ile hem size hem ailenize güzel ve anlamlı bir yılbaşı hediyesi seçimi yapın.

yılbaşı hediyesi seçimi

Keyifle geçirilmiş, güzel günleri en güzel şekilde saklamanın kolay yoludur foto kitaplar. Ne kadar büyük bir ailemiz varsa  kadar neşeli ve unutulmaz zamanlar geçiririz. Hep yanımızda olmasını istediğimiz sevdiklerimizin anısını canlı tutmak için kimi zaman fotoğraf albümleri imdadımıza yetişir. Ama fotoğraf albümleri anılarımızı saklarken  zamanlara dair fikir ve duygularımızı ekleme imkanı sunmak bize. Foto kitaplar ise fotoğraflarınızı anılarınızı birlikte saklama imkanı sunar bize.

Bu güzel anılar arasında çocuklarımızın doğum günleri, yılbaşı kutlamaları ya da birlikte geçirilen güzel akşamlar olabilir. Tüm aile bireylerinin bir araya geldiği o zamanlar en değerli zamanlarımızdır. Sevgiyle hatırlanacak ve birlikte olmanın mutluluğunu her baktığımızda bize yaşatacak bu aile foto albümü en değerli hediyelerinizden biri olacak.

Yılbaşı Hediyesi Seçimi

Foto kitabınızı oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey sizin için özel olarak tasarladığımız online tasarım panelimiz. Bu paneli kullanarak kitabınızı dilediğiniz gibi, istediğiniz dizaynda oluşturabileceksiniz. Dilerseniz hazır sayfa şablonlarını kullanabilir ya da sayfalarınızı sıfırdan kendiniz oluşturabilirsiniz. Sayfa seçiminizi yaptıktan sonra sıra içlerini süslemeye geliyor. Bunun için fotoğraflarınız arasından seçim yaparak kitabınızı hazırlamaya başlayabilir, en güzel sözlerle sayfalarınızı bezeyebilirsiniz.

Fotoğraflarla ilgili duygularınızı, düşüncelerinizi yine panelimizi kullanarak ekleyebilir, anılarınızı kendi sözlerinizle unutulmaz yapabilirsiniz. Tüm bu süreç boyunca keyifli ve eğlenceli bir vakit geçireceğinize eminiz. Çünkü kendi hazırladığınız bu kitabı hediye etmek çok daha anlamlı olacak.

Aileye yılbaşı hediyesi olarak çok güzel bir alternatif olan “Aile Foto Albümü” ile hayattaki en değerli varlığınız olan ailenize dair tüm anılarınızı ilk günkü gibi saklayabilir, kitabınıza her baktığınızda anılarınızı mutlu şekilde yad edebilirsiniz. Yılbaşı yaklaşırken sevdiklerinize ne alacağınızı düşünmenize artık gerek yok! Gelin SevgiliKitabi.com’a kitabınızı seçin ve tasarımınızı yapın. En anlamlı yılbaşı hediyesini kendi ellerinizle hazırlamanın tadını çıkartın!

 

aileye yılbaşı hediyesi

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı