DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Eğlenceli Davetiyeler Sizi Bekliyor

Mutluluğunuzu sonsuzluğa ulaştıran adımı atacağınız en özel gününüz için birbirinden farklı tasarım seçenekleriyle hazırlayabileceğiniz en özel davetiyeler için en doğru adrestesiniz! Aşkınızı sonsuzluğa giden ama hiç tükenmeyecek bir aşk masalı gibi anlatmak isterseniz, çeşitli tasarım ikonları ve onlarca zarf seçenekleri ile birbirinden eğlenceli davetiyeler bir tık uzağınızda sizleri bekliyor.

eğlenceli davetiyeler

Duygularının ilk günkü gibi devam ettiğini ve bir ömür boyu devam edeceğini herkese göstermek isteyenler bunu sevdiklerine düğün daveti yapacakları davetiyeler ile yapabilirler. Farklı tasarım, orijinal tema ve genç duruşa sahip birbirinden özel ve güzel davetiye alternatifleri arasından seçim yaparken zorlanacaksınız! Davetiye basımı SevgiliKitabi.com ile çok keyifli.

Genç ve enerjik tarzı ile zevklerinizi en iyi şekilde yansıtacak olan “İlk Günkü Gibi” davetiyesi, dostlarınıza aşkınızın hiç azalmayacağını anlatacak bir tasarıma sahip. Kırmızı kalplerle süslü ön yüzeyinin yanında arka yüzünde tanıştığınız ilk günden evliliğinize kadar aşkınızı anlatabileceksiniz. Çeşitli çizimler ile süslü düğün davetiyesi ile duygularınızı en sevimli, en anlamlı bir şekilde yansıtacaksınız. Özel desenleri ve farklı tasarımı ile dostlarınızı gülümsetecek olan bu davetiyeye SevgiliKitabi.com aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Eğlenceli Davetiyeler İle Herkesi Etkileyin

Aşkınızı özel bir şekilde gösteren “İlk Günkü Gibi” davetiye örneğini kişiselleştirme butonu ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Kişiselleştirme butonu ile isimlerinizi, özel tarihleri ve mesajınızı ekleyebileceğiniz davetiyeyi uygun zarf modelini de seçerek kolayca tamamlayabilirsiniz. Özel tasarımı ile duygularınızı yansıtacak olan bu düğün davetiyesini hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

“TASARLAMAYA BAŞLA” butonuna tıkladıktan sonra artık hayal gücünüz ve beğenileriniz devreye giriyor. Hazırlayacağınız davetiyenizde kullanılmak üzere isterseniz sizin için özel olan bir fotoğrafınızı yükleyebilirsiniz. Yine sizin için özel olan bir söz dizisi ekleyebilir ya da taslak halindeki sözlerin arasından en beğendiğinizi de seçebilirsiniz. Davetiyenizi kişiselleştirmek için ihtiyacınız olan tek şey sizin hayal gücünüz. Tasarımınızı tamamladıktan sonra yapmanız gereken ise size sunduğumuz onlarca arka plan ve zarf seçeneklerinden tasarımınıza en uygun olanı seçmeniz. Ve davetiye siparişinizi tamamlamak.

Mutluluğunuzun taçlanacağı en anlamlı gününüze özel, tamamen sizin zevklerinize göre hazırlanmış nikah davetiye örnekleri için ihtiyacınız olan her şey sadece bir tık uzağınızda!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı