DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Şirin Davetiye Seçiminizle Düğün Gününüzü Unutulmaz Yapın!

Hayatınızın en mutlu günlerini yaşarken bir yandan da heyecanla düğün hazırlıkları yaparken SevgiliKitabi.com bu telaş içinde işinizi kolaylaştırıyor. Düğün davetiyelerinizi klasik algılardan kurtarmak, özel ve farklı olmak, akılda kalmak ve beğenilmek artık çok kolay. Konuklarınızı şaşırtmak istiyorsanız kendinize has bir davetiye oluşturabilirsiniz. Kişisel beğenilerinizle ve yaratıcılığınızla yapacağınız bu davetiyelerle herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. “Aşk Kanadı” temalı davetiye ile en şirin davetiye sizin olsun!

Herkesi hayran bıraktıracak orijinal bir davetiye ile akrabalarınızı, dostlarınızı tüm sevdiklerinizi aşkınızın kanatları arasına davet edebilirsiniz. SevgiliKitabi.com tarafından sunulan imkanlardan faydalanarak kendi şirin davetiyenizi tasarlamaya ne dersiniz? İsterseniz kuş kanadı gibi coşkulu şiirler, şarkı sözleri ekleyebilir veya sevdiğinizle bu güne kadar çektirdiğiniz romantik fotoğraflardan yükleyebilirsiniz davet kartınıza. Kuşlar kadar özgür, çifte kumrular kadar sevecen ve mutlu hissedeceksiniz.

şirin davetiye

Düğün alışverişi, evin yerleştirilmesi, düğün mekanının seçilmesi veya davetli listesinin çıkarılması konusunda bırakın aileniz ve arkadaşlarınız size yardım etsinler. Ama sizin için çok önemli olan düğününüzün davetiyesini hazırlarken yalnızca sevdiğiniz ve siz baş başa karar verin. SevgiliKitabi.com bu aşamada oluşturduğu davetiye hazırlama programı ile yanınızda yer alıyor.

Şirin Davetiye Seçenekleri

Farklı grafikler ve renkler kullanmanıza imkan veren yazılımı ile herkesten farklı davetiyelerinizin olmasını sağlıyor. İstediğiniz şablonu seçtikten sonra “TASARLAMAYA BAŞLA” butonuna basarak davetiyeniz üzerinde istediğiniz değişiklikleri kolayca yapabilirsiniz. Yazı karakterlerini değiştirebilir, arka fonu seçebilir ya da sizin için özel bir fotoğrafı ekleyebilirsiniz. O özel gününüze davet etmek istediğiniz dostlarınız için eğlenceli bir mesaj eklemeniz bile mümkün. Davetiye örnekleri sipariş vermeniz için sizleri bekliyor.

“Aşk Kanadı” konsepti ile beğeninize sunulan kuş motifli şık davetiyeyi gönlünüzün istediğince süsleyip, davetlilerinizi bu aşk dolu sonsuz yolculuğunuza çağırırken sevginizin gücünü, büyüklüğünü onlarla paylaşabilirsiniz. Tasarımını yaptığınız düğün davetiyenizden istediğiniz adette baskı siparişi verebilirsiniz. Ve davetiyenize uygun olarak hazırlanmış zarf seçenekleri içinden beğendiğiniz, size en uygun olanını seçebilirsiniz. Üstelik siparişinizi verdikten 3 iş günü sonra bu tasarım davetiye kartı yola çıkar ve adresinize teslim edilir.

Bir ömür boyu sizinle olacak hatıraların en güzeli hazırlamak için beklemeyin. SevgiliKitabi.com’un size sunduğu kolaylıklarla en şirin davetiye sizin olsun!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı