DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Evlilik Davetiyesi Hazırlama İşini Bize Bırakın!

Davetiyeleriniz sıradan olmak zorunda değil. Davetiyelerinizi kendi isteklerinize göre bir tıkla tasarlayabilir ve unutulmaz kılabilirsiniz. Çünkü hayatınızın en özel günü bugün. Ve bu güne dair her şey özel ve farklı olmalı. Bu nedenle isterseniz size özel davetiye tasarımları sunan yerleri ziyaret edebilir ya da en güzeli size evlilik davetiyesi hazırlama imkanı sunan siteleri kullanabilirsiniz. İşte SevgiliKitabi.com bu sitelerin en başında geliyor. Birbirinden güzel davetiyeler arasından seçiminizi yapabilir siparişinizi oluşturabilir ya da tasarım yeteneklerinizi konuşturabilir ve kendi davetiyenizi kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz.

evlilik davetiyesi hazırlama

En özel gününüz için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp büyük emek harcıyorsunuz. Peki davetiyeleriniz için de gösterdiğiniz özen ile ne kadar sıradanlıktan kurtulabilir misiniz?

Aklınızdan geçen sorulardan biri de bu ise şu an tam da olmanız gereken adrestesiniz. Kendi isteklerinize göre şekillendirebileceğiniz yüzlerce davetiye örneği bir tık uzağınızda sizleri bekliyor. Davetiyelerinizin kendi dokunuşlarınız ile hayat bulmasını istiyorsanız tek yapmanız gereken “TASARLAMAYA BAŞLA” butonuna tıklamak ve karşınıza çıkan onlarca arka plan ve zarf seçeneği ile davetiyelerinizi renklendirmek.

“İlk Günkü Gibi”  isimli davetiyeyi seçip kendi isteğinize göre tasarlamaya başladığınızda davetiyelerinizin üzerine fotoğraf yükleme ve yazı yazdırabilme imkanlarına ulaşabileceksiniz. İsterseniz kendi resminizi yükleyebilirsiniz isterseniz de mevcut bulunan taslak ikonları davetiyenizde kullanabilirsiniz. Yine davetiyelerinize sizin için önemli bir söz yazdırabileceğiniz gibi hazır şekilde bulabileceğiniz sözler de mevcut. Bir tık ile dilediğinizi seçip kullanabilirsiniz.

Evlilik Davetiyesi Hazırlama

Davetiye seçiminizi yaparken sadece tasarımlarını düşünmüyor aynı zamanda davetiye fiyatları da aklınızı kurcalıyorsa, size sunduğumuz uygun fiyatlardan oldukça memnun kalacaksınız. Kaliteyi uygun fiyatla satın alabileceğiniz sitelerin en başında geliyor SevgiliKitabi.com!

Bu saatten sonra sıradan davetiyeler arasında kaybolmanıza artık gerek yok! En yaratıcı davetiyeler en uygun fiyatlarla sizin seçim yapmanızı bekliyor. Birbirinden özel davetiyeler arasından düğün konseptinize en uygun olanı seçebilir, düğün hazırlıklarınızın en önemli detaylarından birini tamamlamış olun.

Haydi sadece bir tık uzağında olan unutulmaz davetiyeler için kolları sıvayın. Davetiye tasarımını oluşturun ve siparişinizi verin. Davetiyeleriniz 3 iş günü içinde hazırlanıp adresinize teslim edilmek üzere yol çıksın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı