DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Davetiye Hazırlama Programı Keyfini Yaşayın

Kuşlar güzel haberleri temsil eder. Bu davetiyeyle sizin aşkınızın mutlu sonunu da sevdiklerinize kuşlar müjdeleyebilir! Siz de bu müjdeli haberi tüm sevdiklerinizle doya doya paylaşabilirsiniz. En mutlu gününüzde yanınızda olan sevdiklerinizle bu mutluluğunuzu paylaşabilirsiniz. SevgiliKitabi.com’da bulunan davetiye hazırlama programı ile bu işlemi yapmak çok kolay!

davetiye hazırlama programı

Hep mutlu haberler verdiğine inandığımız kuşlar bu kez sizin için cıvıldıyor . “Aşk Kanadı” hayatınızın en önemli gününün müjdesini sevdiklerinize veriyor. En orijinal düğün davetiyeleri  SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor. Romantik, sade, modern ya da renkli, nasıl bir davetiye arayışı içindeyseniz burada mutlaka bulacaksınız. Her düğün konseptine uygun ve her gelin-damadın zevkine uygun bir davetiye mutlaka bulunuyor.

Davetiye Hazırlama Programı İle Tasarım Yapmak Keyifli

Bu renkli ve çok eğlenceli davetiyeyi hemen “TASARLAMAYA BAŞLA” butonunu tıklayarak, davetiye hazırlama programı ile aşkınıza özel olarak yeniden hazırlamaya başlayabilirsiniz. Başka kimsede olmayan, içine sevginizi kattığınız, pratik ve ekonomik davetiyeler hazırlamak için işte tüm yapmanız gereken bu!

İsterseniz kendi fotoğraflarınızı ekleyin, isterseniz hazır grafiklerden kullanın. Sizi anlattığına inandığınız cümlelerle davetiyenizi süsleyebilirsiniz. En sevdiğiniz renklerle onun adını yazabilir ve sadece sizin anlayabileceğiniz ayrıntılar ekleyebilirsiniz. Davetiyenizi tasarlarken ihtiyacınız olan tek şey hayal gücünüz. Bunun dışında her şeyi, sizin için tasarladığımız Online tasarım paneli hallediyor. Üstelik bu paneli kullanmak için hiçbir grafik bilgisi ya da program bilgisine sahip olmanıza gerek yok! Panelimizde bulunan butonlar yardımıyla her detayı kolaylıkla sayfalarınıza ekleme imkanına sahipsiniz. Çok özel bir aşk için çok özel bir davetiye…

“Aşk Kanadı” seçeceğiniz sayıda ve özel zarflarıyla adresinize kadar teslim ediliyor. Sipariş vermeden önce tasarımınıza göz atabilir, atladığınız ayrıntıları ekleyebilirsiniz. Müstakbel eşinizin fikrini alabilir veya muhteşem bir sürprizle onu şaşırtabilirsiniz. En uygun davetiye fiyatları ile kaliteyi birleştiren SevgiliKitabi.com, düğün hazırlıklarınızı kolaylaştırıyor, size en güzel davetiyeyi sunarak, bu özel gününüzde mutluluğunuza ortak almayı amaç ediniyor.  Size kalan ise sadece mutluluğunuzu düşünmek oluyor!

Biz size yardım etmek için sadece bir tık uzağınızdayız. Hemen şimdi, yapmak istediğiniz tasarımı seçin, siparişinizi verin ve bu en mutlu gününüz için dakikaları saymaya başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı