DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Vintage Davetiye Tasarımları Geri Dönüyor!

Düğün günü bir çiftin hayatındaki en önemli anlardan biri. Bu önemli anı hatırlamak, anıları taze tutmak ve gülümseyerek geçmişe bakmak için düğün davetiyeleri en iyi araçlardan. Müstakbel eşinizle oluşturduğunuz bir düğün davetiyesi ile bu özel günü her daim canlı tutmanız mümkün. SevgiliKitabi.com eski zaman kültürünü seven romantik çiftlere en güzel vintage davetiye örneklerini sunuyor.

vintage davetiye
Düğün davetiyenizi dilerseniz sevdiğiniz kişiye sürpriz yapmak için tek başınıza, dilerseniz beraberce hazırlayabilirsiniz.  En güzel fotoğraflarınızdan seçerek hazırlayacağınız bu farklı tasarım davetiyeler birbirinize olan aşkınızı sergilerken herkesten farklı olmanızı da sağlıyor. Özel yazı karakterleri ve renkleri sizlere kaliteli bir davetiye edinme olanağı sunuyor.

SevgiliKitabi.com’un online davetiye hazırlama programından yararlanarak davetiyenize istediğiniz fotoğrafı ve duygularınızı ekleyebilir hatta farklı grafikler kullanarak davetiyenizi renklendirebilirsiniz. Özel tasarım “Nostalji” davetiyesi, yıllarca saklamaya olanak tanıyan 1. sınıf kalitesi, kalın fantezi baskısı ve hızlı kargo garantisi ile adresinize geliyor.

Kişisel bir davetiye tasarlamak, duygularınıza anlam katmak istiyorsanız bir tıkla bu amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Sitemizde bulabileceğiniz birbirinden özel ve farklı  davetiye örnekleri arasından size ve düğün konseptinize en uygun tasarımı seçip, siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Bunu da yapabilmek için ihtiyacınız lan tek şey bilgisayarınız ve bolca hayal gücü…

Vintage Davetiye Tasarımları

Sizin için SevgiliKitabi.com tarafından özel olarak hazırlanan online tasarım paneli tamamen size özel bir tasarım sahibi olmanıza yardımcı olacak. Her çift için düğün çağrısını yapacak olan davetiye seçimi önemlidir. Çünkü bu özel günden geriye kalacak önemli bir hatıradır. Sevdiklerinize de size ait güzel bir anı bırakmak isterseniz davetiye seçiminize özen göstermeniz gerekir.

Bir davetiye tam anlamıyla çifti yansıtmalı ve onların tarzını yansıtmalıdır. Sadece vintage davetiye değil pek çok tarzda davetiye tasarımı bulabilirsiniz. Mesela kendilerini romantik bir çift olarak gören çiftlere en güzel pembelerle, soft renklerle süslü davetiyelerimizi tavsiye ederiz. İçindeki çocuğu hep yaşatanlar için sevimli ve eğlenceli davetiye tasarımlarımızı, klasikten asla vazgeçemeyenlere her daim şıklığını koruyan modern görüntülü davetiyelerimize bakmalarını öneriyoruz. SevgiliKitabi.com’da her çift için bir tasarım mutlaka var.

Sepetinize attığınız ürününüze göre güzel bir zarf seçerek tasarımınızı dört dörtlük bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı