DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Çizim Davetiyeler ile Mutluluğu Resmedin!

Çifte kumrular gibi, aşkınızı bir yuvada sürdürmek için ilk adımı atacağınız bu mutlu gününüze yaraşır bir davetiye sunuyoruz sizlere. Bu özel gün için herkesten farklı, özel bir davetiyenin sizi temsil etmesini istiyorsanız seçiminizi “Çifte Kumrular” tasarımından yana kullanabilirsiniz. Çizim davetiyeler arasında en güzellerinden biri olan bu seçenek, mutluluğunuzu en güzel şekilde resmedecek. Bu mutlu gününüzde sizinle birlikte olacak tüm davetlilerinize en güzel şekilde çağrınızı “Çifte Kumrular” davetiyesi ile yapın.

çizim davetiyeler

Birlikteliğinizi bir yuvada, bir yastıkta devam ettirmek için atacağınız ilk adımda, “Çifte Kumrular” davetiye modeli sizi bekliyor. Sevdiklerinize bu mutluluğunuzu duyurmak için tam da size yaraşır bir model olan rengarenk, eğlenceli, cıvıl cıvıl ve şirin davetiye, herkesin gözünde çifte kumrular diye anılanlar için harika bir seçenek. Üstelik dilediğiniz davetiye ölçüleri ile size sunuluyor.

Dillere destan yaşadığınız aşkınızı yine dillere destan olacak bir davetiye ile taçlandırın. “Çifte Kumrular” davetiye modeli ile düğününüzden önce davetiyenizle dillere destan olun. Herkesi düğünden önce aşkınızın renkli dünyasına bu sevimli davetiye ile davet edin. Düğününüzün her detayı gibi, davetiyeniz de size özel olsun.

Çizim Davetiyeler: Yaratıcılığınızı Artırın

Davetiyenizin renklerini, figürleri, şablonları, objeleri kendiniz seçin, istediniz arka plan resimlerini ekleyin, fotoğraflarınızla daha da özelleştirin. Davetiyenizin fotoğraflarınızla süslü olmasını istiyorsanız bu işlemi online tasarım paneli yardımıyla tek bir tuşu kullanarak kolayca davetiyenize fotoğraf ekleyebilirsiniz. Fotoğraflarınızı farklı efektlerle güzelleştirebilir, sadece size özel bir tasarım oluşturabilirsiniz. Renkli, şık ve kaliteli malzemeden üretilmiş davetiyeniz ilk bakışta fark yaratsın.

Sadece fotoğraflarla değil en güzel sözler ve anlamlı cümlelerle davetiyenizi özelleştirmeniz mümkün. Bu panelde yer alan güzel sözler butonuna basarak farklı kategorilerde birbirinden özel, güzel sözleri davetiyenize ekleyebilirsiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz  anlamlı düğün davetiye metni örnekleri arasından seçim yapmanı eminiz zor olacak. Eğer kendi içinizden gelen, gönlünüzden geçen sözleri yazmak isterseniz yine bu panelimiz yardımıyla cümlelerinizi davetiyenize ekleyebilirsiniz.

Davetiyenizi hemen bir tıkla kolayca tasarlamaya başlayın, dilediğiniz adette siparişlerinizi verin, en geç üç gün içinde davetiyeleriniz kapınıza gelsin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı