DÜĞÜN DAVETİYELERİ

En Güzel Davetiye Sizinki Olsun!

Düğün ve nikah, bir erkek ile bir kadını tanıklar huzurunda birleştiren çok özel bir tören. Düğün kadar önemli olan düğün davetiyeniz sadece size özel olmalı, sadece sizin tarzınızı yansıtacak bir tasarıma sahip olmalı.  Ancak pek çok çift tam anlamıyla bu özelliklere sahip bir tasarım bulamıyor. Orijinal ve size özel bir tarza sahip bir davetiye istiyorsanız en güzel davetiye seçeneklerinden bir tanesi olan “Küçük Prens” davetiyesi gönlünüzü kazanacak!

Küçük Prens-severlere özel olarak üretilen bu davetiye ile düğün konseptini unutulmaz bir hale getireceksiniz. Düğün davetiyesi, özenle seçilip düğün çağrısını yerine getirdikten sonra yıllarca saklanan bir anı. Bu yüzden de üzerinde çok düşünülmeli ve karar verirken ince eleyip sık dokunmalı. Herkesten farklı bir düğün yapmak için klişeleşmiş modern davetiyeleri bir kenara bırakarak, herkesi hayran bırakacak “Küçük Prens” davetiyesini seçebilir, düğün gününüze ait özel bir hatıra sahibi olabilirsiniz.güzel davetiye

Davetiyenizi istediğiniz gibi tasarlayabilmeniz için SevgiliKitabi size birçok şablon ve yazı seçeneği sunuyor. Sizin için oluşturulmuş özel sayfa şablonlarından faydalanabilir, kitabınızı kolayca hazırlayabilirsiniz. Ya da “TASARLAMAYA BAŞLA” butonuna tıklayarak istediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. Bu özel yazılım sayesinde, yazı karakterlerini değiştirebilir, arka fonu seçebilir ya da sizin için özel bir fotoğrafı ekleyebilirsiniz. O özel gününüze davet etmek istediğiniz dostlarınız için eğlenceli bir mesaj eklemeniz bile mümkün. İsterseniz anlamlı şiirler, şarkı sözleri ekleyebilir veya sevdiğinizle bu güne kadar çektirdiğiniz romantik fotoğraflardan yükleyebilirsiniz davet kartınıza. Bu çizim davetiye ile düğününüze davetli olan kişilere esprili bir şekilde verip onları da gülümsetebilirsiniz.

Güzel Davetiye Bizimle Seçilir

Farklı boyutlarda alternatiflere sahip davetiyeniz arkalı-önlü olarak hazırlanır. Tasarımını yaptığınız düğün davetiyenizden istediğiniz adette baskı siparişi verebilir ve davetiyenize uygun olarak hazırlanmış zarf seçenekleri içinden beğendiğinizi seçebilirsiniz. Üstelik siparişinizi verdikten kısa bir süre sonra davetiyeniz yola çıkar ve hızlı kargo ile size ulaşır. Tasarımınızı özelleştirin, kaydedin ve hemen sepetinize ekleyin. Davetiyeniz kapınıza gelsin.

Baktıkça sizi düğün gününüze götürecek, yaşadığınız anları ve heyecanları anımsatacak, ömür boyu saklayabileceğiniz davetiyelerinizi oluşturmak için elinizi çabuk tutun!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı