DÜĞÜN DAVETİYELERİ

En Özgün ve Asil Davetiye Modelleri Burada!

Klasik davetiye seçimlerinden vazgeçemeyenlerdenseniz, size hitap eden bir tasarımla karşı karşıyasınız. Tamamen size özel ve sizi yansıtan en asil davetiye SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor. Üstelik online düzenleme imkanı ile… Müstakbel eşiniz ile birlikte bir fotoğrafınızı ekleyerek ve yazmak istediğiniz çağrı metnini düzenleyerek davetiyenizi kolaylıkla oluşturmaya başlayabilirsiniz. Eğer eklemek istediğiniz size özel bir metin ya da kısa bir söz de var ise davetiyeniz zarif görünümünü tamamlar.

Düğün davetiyenizin kişisel olmasını istiyorsanız; alışılmış, sıradan, klişe ve sıkıcı davetiyelerden farklı “Asil” bir davetiyeniz olsun istiyorsanız işte tam da doğru yerdesiniz. Davetiyeniz, orijinal tasarımı ve kendine özgü renkleriyle düğününüzün en unutulmaz detaylarından biri olacak.

asil davetiye

Size en uygun davetiye seçenekleri sadece parmaklarınızın ucunda. Artık size ”KİŞİSELLEŞTİR’ butonuna basarak uygulama sayfasını açmak ve işlem basamaklarını takip etmek kalıyor. “Asil” tasarımlı davetiye ile sadeliğinizi, evlendiğiniz güne de yansıtacaksınız. Aileniz, yakınlarınız ve dostlarınız davetiyeyi ellerine aldıklarında, onun sizin davetiyeniz olduğunu hemen anlayacaklar. Tek yapmanız gereken şablon üzerine fotoğrafınızı, isimlerinizi, düğün yer ve zamanını eklemek. Tasarımdan sonra zarf seçeneklerini de göreceksiniz.  En güzel fotoğraflarınızı yükleyebilir, istediğiniz metni ilave edebilirsiniz.

Asil Davetiye Seçiminizi SevgiliKitabi.com’la Yapın

İstediğiniz sayıda baskı üretilebiliyor ve kullanılan kağıt kalitesi de FSC belgeli çevre dostu. En seçkin ve davetiye modelleri seçenekleri arasında bulunan bu davetiyeyi hazırlamak çok zevkli ve keyifli olacak. Birinci sınıf kalitede, 280 gram kalın fantezi baskılı, değişik zarf seçenekleriyle (zarf seçeneklerini, sepet aşamasında görebilirsiniz) “Asil” önlü-arkalı dikdörtgen davetiyeniz sizi bekliyor.

Asil tasarımlı davetiyeniz ile düğüne katılacakları davet etmeye hazırsınız. Üstelik fotoğrafınızın yer aldığı davetiyenizi, ömür boyu saklayacağınız düğün anılarınız içine severek koyacaksınız. Mutluluğunuza giden yolda zevkle hazırlayacağınız davetiyeniz zarf seçenekleriyle de işinizi tamamlamanızı sağlıyor. Sipariş verdiğiniz andan itibaren basımını yapıp kısa sürede elinize ulaştırılıyor. Davetiye sipariş süreci SevgiliKitabi.com ile çok kısa ve kolay olacak.

Siz de bu davetiyeye sahip olmak istiyorsanız hemen tasarlamaya başlayabilir, düğün gününüze ait en güzel hatıralardan birini, tamamen kendi zevkinize göre oluşturabilirsiniz.

 

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı