DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Düğün Davetiye Kartı Hazırlama İmkanı

Özgün tasarımlı düğün davetiyenizle en özel gününüzde fark yaratın! Sadece size özel ve sizi yansıtan bir tasarıma imza atın. Bunun için piyasada bulunan ve davetiye seçme aşamasında size sunulan davetiyelere mahkum kalmak zorunda değilsiniz. SevgiliKitabi.com’un size sunduğu düğün davetiye kartı hazırlama imkanı ile kendi davetiyenizi kendiniz kolaylıkla tasarlayın ve tüm sevdiklerinizi kendi hazırladığınız davetiye ile düğününüze davet etme imkanını yakalayın.

düğün davetiye kartı hazırlama

O gün için aradığınız modern ve şık bir davetiye ise size Asil (10 cm x 21 cm) davetiye formatını sunuyoruz. Bu davetiye ile istediğiniz çarpıcı etkiyi kolayca bırakabilecek, konuklarınızın beğenisini kazanacaksınız. Hayatınızın en özel gününü yaratıcı bir sunumla duyurun. Üstelik bunu yapmak çok kolay ve eğlenceli! Siz de basit yönlendirmelerle çarpıcı bir davetiye tasarlayabilirsiniz. “Asil” davetiye seçeneği, dikdörtgen şekilli 280 g kalın fantezi baskılı yapısı ile kaliteli bir dizayn yapmanıza olanak sağlıyor.

Düğün Davetiye Kartı Hazırlama Vakti

Tasarımınızda kullanacağınız görsel ögeleri dilediğiniz gibi seçmekte özgürsünüz. “Asil” davetiye tercihinizde müstakbel eşinizle çektirdiğiniz romantik bir pozunuzu kullanabilir, tasarımınızı tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Ya da esprili bir yazı ya da metni ekleyerek  davetiyenizi daha da romantik bir hale getirebilirsiniz. Online tasarım panelinde bulunan renkli ve eğlenceli objeleri kartınıza ekleyerek ayrıca davetlilerin yüzünü gülümsetme imkanına sahipsiniz. Tasarımda size düşen, sadece nasıl bir davetiye istediğinize karar vermek. Gerisini zaten online tasarım panelimiz hallediyor. SevgiliKitabi.com davetiye arayışında olan çiftlere hem çok çeşitli hem de ucuz düğün davetiyesi imkanı sunuyor. Bu yüzden davetiye seçiminizi sakın bize uğramadan yapmayın!

Zamanınızın ne kadar kıymetli olduğunu bildiğimiz için, online davetiye siparişiniz 3 iş günü içerisinde adresinize teslim ediliyor. Dilediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz. Davetiye miktarı arttıkça fiyatlar daha avantajlı hale geliyor. Piyasada sunulan en uygun düğün davetiyesi fiyatları ile kaliteyi aynı anda satın alma imkanını yakalayın. Size düşen, konseptini belirlediğiniz tasarımı kolay adımlarla oluşturmak, satın alma aşamasında zarf modelini belirlemek ve sipariş vermek. 1. sınıf kaliteli baskı, kağıt tüketimi ile çevreci davetiye seçeneklerinden hızlı kargo imkanı ile yararlanabilirsiniz. Kararınızı verin ve hayalinizdeki davetiyeye hemen kavuşun!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı