DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Yeni Moda Davetiyeler Beğeninize Sunuldu

Düğününüze davet edeceğiniz tüm konuklarınıza kendi tarzını yansıtmak, seçiminizle onların beğenisini kazanmak istemez misiniz? O zaman hem renkleri hem de geçmişten günümüze değerini hiç kaybetmeyen motifleriyle “Senin İçin” davetiyesi tasarımıyla beğeninizi kazanacak. Yeni moda davetiyeler arasında en dikkat çekici modellerden biri olan bu tasarım, düğün şıklığınızı tamamlayacak en önemli detaylardan biri olacak!

yeni moda davetiyeler

Hayatınızın erkeği ya da kadınına çoktan rastladınız değil mi? O zaman aşkınızın en mutlu gününü taçlandırmak için size şıklığı ve modası hiç eskimeyecek bir davetiye tasarımı davetiyesi yakışır. En güzel davetiye, sizin tarzınıza en uygun olan davetiyedir. Bu nedenle davetiye arayışlarınızda en önem vermeniz gereken ayrıntı, çift olarak sizi ve düğün konseptinizi bütünler nitelikte bir davetiye seçimi yapmaktır. Farklı tasarım ve renkleriyle hayalinizdeki davetiye sahip olmak ise çok kolay.

Yeni Moda Davetiyeler

“Senin İçin” davetiyesini seçtiyseniz, sonrasında bu davetiyeyi özelleştirmeniz çok kolay! Hemen “BU DAVETİYEYİ DÜZENLE” butonuna tıklayarak o özel insana aşkınızı yansıtacak davetiyeyi hazırlamaya koyulabilirsiniz. Mesela neler yapabilirsiniz?

Sizi yansıttığını düşündüğünüz davetiyenize kendi fotoğraflarınızı ekleyebilir, tasarımınızı en güzel fotoğraflarınızla romantik bir hale getirebilirsiniz. Fotoğrafların altına size özel mesajlar ekleyebilir ya da ve sizin için hazırladığımız eğlenceli grafikleri kullanarak “Senin İçin” davetiyenizin iki yüzünü de gönlünüzce süsleyebilirsiniz. Davet çağrınızı da kendiniz yapabilirsiniz. Davetiyenizin ön yüzüne sizin için hazırladığımız güzel sözlerden beğendiğinizi seçip, ekleyebilirsiniz. “Benim kalemim iyidir” derseniz şayet, düğün davetinizi tamamen kendi cümlelerinizle istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Üstelik bunu yapmak çok kolay!

Pratik yönlendirmelerle hazırlayacağınız tasarımı kaydedebileceksiniz. Böylece aklınıza gelen yeni ayrıntıları da sipariş vermeden önce ekleme şansınız olacak. Çok kısa bir sürede kendi ellerinizle ona layık, tatlı mı tatlı bir davetiye hazırlamış olursunuz. Siparişinizin ardından özel tasarım davetiyeniz adresinize teslim ediliyor.

Bu özel gün için en anlamlı ve en beğendiğiniz davetiyeyi bulduğunuzu düşünüyorsanız, tasarımınızı oluşturmaya hemen başlayabilirsiniz. Keyifle ve kolaylıkla hazırlayacağınız bu davetiye ile gecenin yıldızı siz olacaksınız. Sonrasında ise yapmanız gereken tek şey 3 iş günü içinde oluşturulacak davetiyelerinizin adresinize ulaşmasını beklemek!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı