DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Davetiye Tasarimi İçin İlk Adres!

Bütün kuşlar önce yuvalarının konforunu yaşar, sonra küçük uçuş denemeleri yaparak kanat çırpmaya başlar, belli bir olgunluğa erdiklerinde ise yuvadan uçarlar… “Yuvadan Uçanlar” konseptindeki bu davetiye tam da bunu yansıtıyor! Siz de yakın zamanda yuvadan uçmaya ve kendi yuvanızı kurtarmaya hazırlanırken, mutluluk çağrınızı yapacak olan davetiyenizi seçme zamanınız da geldi. Davetiye seçiminizi şu ana değin yapmadıysanız sizi hemen SevgiliKitabi.com’a bekliyoruz. Davetiye tasarimi için size en uygun imkanları sunan sitemizde beğeni ve zevkinize uygun bir tasarım mutlaka bulacaksınız.

davetiye tasarimi

SevgiliKitabi.com, yuvadan uçmaya hazır olan gençler için harika bir imkan sunuyor. Uzun zamandır aşkınızı yaşıyorsunuz, işinizi, problemlerinizi belirli ölçüde de olsa düzene koyup bir an önce kendi yuvanızı kurmak, mutlu bir geleceği sevdiğinizle birlikte kucaklamak arzusunu taşıyorsunuz. Hayatınızın sonuna kadar birlikte olmaya yemin etmek için hazırlanırken evlilik davetiyesi hazırlıklarınız da hızla devam etmekte! Pek çok davetiye arasında kararsız kalıp, seçiminizi henüz yapmadıysanız, birbirinden farklı tasarıma sahip davetiyeler sizi bekliyor.

Davetiye Tasarımı Yapmak Bizimle Çok Kolay

Yuvadan uçacağınız ve yeni yuvanızı kuracağınız günlerin başlangıcı olan düğününüzde ya da nikahınızda, görmek istediğiniz dostlarınızı ve akrabalarınızı bu özel başlangıç için davet edeceksiniz. Bu özel günde sizi yansıtan bir temayı kullanmak isterseniz hemen bilgisayarınızın karşısına geçerek “Yuvadan Uçanlar” isimli davetiyeyi seçtikten sonra “KİŞİSELLEŞTİR” butonunu tıklayarak ilk adımı atabilirsiniz.

Kişisel davet kartlarınızı oluştururken hayallerinizi dile getiren dörtlükler ekleyebilir, fotoğraflar yükleyebilirsiniz. Kuşları, kumruları yansıtan görseller kullanabilirsiniz. Ya da en anlamlı davetiye sözlerini bulabileceğiniz “güzel sözler” kısmından en uygun seçimi yapabilir, davetiye üzerine ekleyebilir, tasarımınızı güzellleştirebilirsiniz. Emin olun hiç kimsede olmayan, yalnızca sizin tasarımınız olan bu davetiyeler yuvadan uçan kuşları en güzel şekilde yansıtacak. Herkes çok beğenecek!

Düğün çağrınızı yapacak bu özel tasarımlar SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor. Tamamen size özgü, değişik davetiyeler için sipariş verdiğinizde hızlı kargo imkanı ile elinizde! Size düşen davetiyenizi seçmek, online panel yardımıyla davetiye tasarımınızı oluşturmak ve sonrasında davetli sayınıza karar vermek. Siparişinizi verdikten sonra davetiyeleriniz 3 iş günü içinde hazırlanıp, adresinize teslim edilecek.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı