DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Nikah Davetiye Tasarımlarının En Güzeli İçin…

Sizin mutluluğunuz tüm çiftlere örnek olsun ister misiniz? Ne demişler mutluluk paylaşılınca büyür. Siz de bu en mutlu ve heyecanlı hissettiğiniz günde, tüm konuklarınız bu duygularınızı paylaşsın, en az sizin kadar mutlu olsun istemez misiniz? Öyleyse işe konuklarınızı bu özel güne davet edeceğiniz nikah davetiye tasarımları ile başlayabilirsiniz. Küçük büyük herkesin sevgilisi bir masal kahramanını davetiyenize taşıyarak, onlara kendi masalınızı yaşadığınızı gösterebilirsiniz.  “Küçük Prens” davetiyesi ile konuklarınıza da çocukluk günlerini hatırlatacak, düğününüzden geriye hoş bir hatıra bırakabileceksiniz.

nikah davetiye seçimi

Dört gözle beklediğiniz düğününüz için her şey hazır ve sıra geldi davetiye seçimine. Şimdi arkanıza yaslanın ve rahatlayın, çünkü keyfinizi yerine getirecek muhteşem bir fikrimiz var. Düğününüz için tatlı mı tatlı bir davetiye tasarladık. Size de, düğününüzün sembolü olacak “Küçük Prens” eşliğinde, birlikteliğinizi uygun adımlarla evliliğe taşımak kaldı. O halde heyecanlı bir süreci başlatabiliriz!

İlginç davetiye modelleri kategorisine rahatlıkla dahil edebileceğimiz bu sevimli tasarım, bize sorarsanız çocuğundan büyüğüne herkesi bir hayli mutlu edecek, sizin farklılığınızın da adeta bir simgesi olacak. Ne de olsa sıra dışı fikirlerden feyz almayı sevenlerin düğün davetiyeleri de herkesten farklı olmalı. Siz de çevrenizde çok tatlı bir çift olarak tanımlanıyorsanız, düğününüzün ilk habercisi olacak davetiyeniz de görenlerin kalbini çalmalı diye düşündük. Tabii fikrinizi çalmak isteyen çiftler de olacaktır. Aman dikkat!

Nikah Davetiye Seçimi

“En sempatik düğün davetiyesi bizimki olsun!” diyorsanız, özel tasarım davetiyenizi bir an önce hazırlamak için kolları sıvayın, eğlence başlasın. Öncelikle hemen sitemize kaydınızı gerçekleştirin. Davetiye düzenlemelerinizi ancak kendi üyeliğiniz üzerinden gerçekleştirebildiğinizi unutmayın. Sonrasında yapmanız gereken, düzenleme kısmında size yardımcı olacak olan online tasarım panelimizi kullanmak. Dilerseniz davetiyenizin ön yüzüne birlikte en güzel fotoğrafınızı yerleştirebilir, davetiyenizin sadece size özel bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Duygusallığın dozunu biraz daha artırmak isterseniz, kendi cümlelerinizle yazabileceğiniz anlamlı bir söz ekleyebilir, bu özel güne dair duygularınızı herkesin bilmesini sağlayabilirsiniz. Eğer duygularınızı kağıda dökmede kendinizi çok başarılı bulmuyorsanız, tasarım panelimizde bulunan özlü sözler kısmı size bu konuda yardımcı olacak. Burada bulabileceğiniz onlarca güzel söz arasından size en uygun olanını seçebilirsiniz. İşte online olarak düğün davetiyesi tasarlamak bu kadar kolay!

Size en uygun davetiye, tamamen kendi zevkinize göre hazırladığınız davetiyedir. Bu nedenle SevgiliKitabi.com’un size sunduğu bu fırsatı kaçırmayın nikah davetiye siparişinizi vermek için geç kalmayın!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı