DÜĞÜN DAVETİYELERİ

En Uygun Düğün Davetiyesi Fiyatları Burada

Aileniz, arkadaşlarınız ve tüm dostlarınızı sizin için en değerli gününüzde yanınızda olmak için hazırlar. Siz de, mutluluğa adım atmaya hazırlanan bir çift olarak, hazırlıklarınızı tamamlamak için son çabalarınızı veriyorsunuz. Gelinlik ve damatlığınızı seçtiniz, düğün mekanınıza zaten karar vermiştiniz. Arabanız da hazırlanacak. Bu işlemler tamam. Peki ya davetiyeniz? Davetiye seçimi belki de hepsinden önemlidir. Çünkü bu özel gününüzden geriye kalacak hatıralardan biridir davetiyeler, özeni hak ederler. Bunca hazırlık ve harcamanın içinde, güzel tasarımlı bir davetiye yanında doğal olarak düğün davetiyesi fiyatları da önemlidir sizin için. Hem şık hem de uygun fiyatlı bir davetiye nerede bulacağım derseniz SevgiliKitabi.com sizin için doğru adres!

düğün davetiyesi fiyatları

Uzun bir tanışma veya nişanlılık döneminden sonra sıra geldi o mutlu sona! Herkeste bir telaş, içiniz kıpır kıpır. Hem mutluluktan hem de işleri yetiştiremeyeceğiniz endişesinden uykularınız kaçıyor belki de. Bu işlerin içinde bir gününüzü de davetiye aramakla geçirmek istemiyorsunuz. Size sunulan davetiye örnek tasarımları arasında çok beğendiğiniz bir tanesine rastlamadınız. Düğününüze bunca az zaman varken istediğiniz gibi bir örnek bulamadığınız için sıkılmış ve bunalmış bir durumdasınız. Ama durun, size bir sürprizimiz var!

Düğün Davetiyesi Fiyatları

SevgiliKitabi.com, online davetiyeler üretebilmeniz için size müthiş bir olanak sunuyor! Vakit kaybına hiç gerek yok, bilgisayarın başına geçip aşkınızla birlikte tam istediğiniz gibi bir davetiye oluşturabilir ve “Mutluluğa İlk Adım” davetiyesi ile yeni hayatınıza adım atmaya hazırlanabilirsiniz. Kaliteli malzemeler kullanarak hazırlanılan davetiyelerinizi, konsepte uygun olarak kişiselleştirmeye başlamanız için “KİŞİSELLEŞTİR” butonunu tıklamanız yeterli. Daha sonra dilediğiniz gibi üzerinde değişiklikler yapabilir veya farklı özellikler katabilirsiniz.

Mesela düğün kartınıza fotoğrafınızı ekleyebilirsiniz ya da düğün çağrınızı istediğiniz şekilde yapabileceğiniz bir cümle yazabilirsiniz. Mesela sevdiğiniz insanla ikinizi anlatan bir şiirle davetiyenizi kişiselleştirebilirsiniz ve bunu tüm davetlilerinizle paylaşabilirsiniz.

Artık diğer diğer davetiye markaları arasında kaybolmaya gerek yok, SevgiliKitabi.com size istediğiniz tasarımı sunuyor. Kimsede olmayan, tamamen size özgü tasarlayacağınız bu davetiyeleri arkadaşlarınız da çok beğenecek. Siparişinizi verdikten sonra kısa sürede basıp kargo ile elinize ulaştıracağımız davetiyeleri dağıtmak da size düşüyor artık, kolay gelsin!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı