DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Düğün Davetiye Örnekleri Başınızı Döndürecek!

Her gencin hayalidir sevdiği insanlar evlenmek, masal gibi bir düğün yapmak ve bir ömür boyu mutlu olmak… Bunu gerçekleştirmek için düğün tarihinden çok önce başlar hazırlıklar. Sadece gelin-damat değil, ailelerin de bu dönem de koşturması hiç bitmez. Her şeyin kusursuz olması gereken bu özel günde, yapılacak işler en ince detayına kadar düşünülür, takip edilir ve herhangi bir aksama olmadan tamamlanması için emek harcanır. Bu koşuşturmalardan nasibini alan konulardan biri de düğün davetiye seçimidir. Her çift davetiyelerinin kendisine özel olmasını istediği için seçimini en dikkatli şekilde yapmaya çalışır. Bu konuda en çok yardımcı olacak ise davetiye örnekleri sunan yerlerdir. Bunlardan biri olan SevgiliKitabi.com bünyesinde bulundurduğu birbirinden güzel düğün davetiye örnekleri ile genç çiftlere desteğin en büyüğü gösteriyor.

düğün davetiye örnekleri

Düğün davetiyeleri ile farklı bir tarz yakalamak isteyen çiftler için hazırlanmış olan “Beyaz Düşler” düğün davetiyesi düğününüzü özel kılacak detaylardan biri olacak. Romantik tasarımı ve özellikle gelinlerin bayılacağı güzellikteki deseniyle çiftlerin en özel gününe oldukça uygun bir davetiye “Beyaz Düşler”. Farklı bir düğün davetiyesi arayan çiftlerin klasik davetiye modelleri arasında arayıp da bulamadığı özel tasarımlardan da biri. Özellikle dostlarınızı gülümsetecek orijinal bir davetiye arıyorsanız bu düğün davetiyesi tam size göre.

Düğün Davetiye Örnekleri

Sevimli tasarımı ile enerjik havanızı yansıtacak olan bu davetiye ile aynı zamanda evliliğin birlik ve beraberlik olduğu mesajını vereceksiniz. Renkli ve canlı ön yüzeyinin yanı sıra esprili arka yüzeyi ile davetlileri gülümsetecek ve klasik düğün davetiyelerinin ötesine geçemeyenlere yeni bir bakış açısı kazandıracaksınız. Canlı renkleri ve farklı tasarımı ile Biz Bir Taneyiz düğün davetiyesine SevgiliKitabi.com aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelin en uygun davetiye fiyatları ile…

Farklı ve orijinal tarzı ile “Bizim tarzımızı en iyi bu davetiye yansıtır!” diyorsanız kişiselleştirme butonu ile davetiyenizi hazırlayabilirsiniz. Özel mesajlarınızı, isimlerinizi ve düğün bilgilerinizi ekleyeceğiniz kişiselleştirme butonu ile el emeği bir davetiye oluşturabilirsiniz. Üstelik online tasarım panelimiz ile bunu yapmak düşündüğünüzden daha da kolay! En güzel davetiye görselleri ve metinleri ile süsleyebileceğiniz davetiyeniz, bu en mutlu gününüzden kalan unutulmaz bir sipariş olacak.

Uzun yıllar sonra bile tebessüm ederek bakacağınız “Beyaz Düşler” düğün davetiyesini hemen sepetinize ekleyerek siparişinizi verebilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı