DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Özel Davetiye Modelleri ile Aradığınızdan Fazlası

Düğün gecesinin hanımefendi ve beyefendisi o gece en fazla ilgi ve özeni hak ederler. Hayatlarının en özel günlerini yaşamaya hazırlanırken her şeyin kusursuz olması bu yüzden çok önemlidir. Düğün hazırlıkları aylar öncesinden başlamıştır zaten ve son dakikaya kadar devam eder. Düşünülecek, planlanacak pek çok detay vardır. Özellikle evlenecek çiftler, tüm bunların tamamlanması için sürekli koşturup dururlar. Bu koşuşturmacaların biri de düğün tarihinizi herkese duyuracak davetiye için yapılır. Siz de konuklarınızı düğün davetinize çağıracağınız davetiyeyi, en özel davetiye modelleri arasından seçmek isterseniz SevgiliKitabi.com bunun için en doğru adres!

özel davetiye modelleri

Çiftler düğün günü hazırlıklarını yaparken her bir ayrıntıya önem veriyorlar artık. Düğün davetiyeleri de bunlardan en önemlilerinden biri. Misafirleri bu önemli güne katılmaya çağıran davetiyeler teknolojinin gelişmesi ve imkanların çoğalması ile bambaşka bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kişiye özel tasarım seçenekleri de çiftlerin hem özel hem de unutulmaz davetiyeler edinmesini sağlıyor. Siz de farklı olmak ve keyifli yanınızı yansıtmak için size sunduğumuz ilginç düğün davetiyeleri arasından seçiminizi yapabilir ya da tamamen kendi tasarımınızı yapabilirsiniz. Hem de tek bir tıkla!

Özel Davetiye Modelleri

Düğün gecesinin hanımefendisine ve beyefendisine özel, klas ve eğlenceli duran “Beyefendi ve Hanımefendi” adlı davetiyenizi dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Programda bulunan renkleri ve figürleri kullanabilir, düğün tarihinizi ve sizin için önem arz eden romantik sözlerinizi kartın üzerine yazabilirsiniz, güzel sözler bölümünde bulunan özlü sözler arasından seçtiğiniz bir tanesini davetiye yazısı olarak ayarlayabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızı da ekleyerek kartınızı zenginleştirebilirsiniz. Sistemi kullanmak oldukça basit ve eğlenceli olduğu için zorlanmadan tasarımınızı yapabilir, renklerinize uygun zarflarınızı da kolayca seçebilirsiniz. Davetiyeler içinde en şirin ve eğlenceli olan bu ürünü sepetinize atarak hemen satın alabilirsiniz.

Dostlarınıza ve akrabalarınıza göndereceğiniz bu kartlar onlar için de ömür boyu saklayacakları en güzel hatırlardan biri olacak. Davetiye tasarımınız dilediğiniz kadar basılıyor ve birinci sınıf kalitesi ile yıllara karşı dayanıyor. Hanımefendi ve beyefendiliğinizi gösterecek, farklı olmanızı sağlayacak “Beyefendi ve Hanımefendi” davetiyesi ile konuklarınızın beğenisini kazanacaksınız. Yaratıcılığınıza güveniyorsanız hemen tasarımınıza başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı