DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Ucuz Davetiye Arayanlar İçin Doğru Adres!

Nikah ve düğün töreninize sevdiğiniz insanları bir çiçek bahçesine davet etmek isterseniz, rengarenk bir davetiye tasarlayabilirsiniz. Böylece hem size özel bir davetiyeniz hem de yıllarca saklayabileceğiniz bir evlilik anınız olacak. Düğün gününüz yaklaşırken yoğunlaşan davetiye arayışlarınız artık sonuçlanabilir. En kaliteli ve ucuzdavetiye seçeneklerini bulabileceğiniz SevgiliKitabi.com’da mutlaka isteğinize göre bir davetiye bulacaksınız.

ucuzdavetiye

Evlilik denince akla gelen ilk objelerdendir davetiye. Özgün tasarım ve görünümüyle evlenecek çiftlerin zevkini, estetiğini yansıtan güzel bir basılı çağrıdır. Bu çağrıyı cazip hale getiren birçok davetiye arasından “Çiçek Bahçesi” tasarımına ne dersiniz.

UcuzDavetiye & Kaliteli Baskı

En uygun düğün davetiyesi örnekleri ve fiyatları için seçeceğiniz en doğru adres olan SevgiliKitabi.com size birbirinden güzel davetiye alternatifleri sunuyor. Bu seçenekler arasında kendi zevkinize, kendi düğün konseptinize en uygun olacak seçimi yapabilirsiniz. Mesela çiçek bahçesi görünümünde bir davetiye hazırlamak isterseniz, “Çiçek Bahçesi” tam da bu isteğinize uygun bir seçenek olabilir. “TASARLAMAYA BAŞLA” butonuna tıklayarak, istediğiniz renk, fon ve tasarımda davetiyenizi online olarak kendiniz hazırlayabilirsiniz. Tasarladığınız bu davetiye örneğini, istediğiniz sayıda baskı ve yine sizin tercih edeceğiniz zarf seçenekleriyle, hızlı kargo hizmetiyle adresinize gönderebilirsiniz.
Çiçek Bahçesi davetiyenizle mutlu yuvanıza ilk adımı atarken, sevdiklerinizin aklında kalacak hoş, ilgi çekici bir çağrı yapmış olacaksınız. Ve bu çiçek bahçesiyle her daim eşinizle birlikte düğün anılarınızı yad edeceksiniz. Eğer evliliği bir çiçek bahçesi olarak düşlüyorsanız ve bu güzel düşe rengarenk bir başlangıçla evet demek istiyorsanız “Çiçek Bahçesi” isimli ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Dilerseniz davetiyenizi tamamen kendi hayal gücünüze göre baştan tasarlayabilirsiniz. Bunun için size özel hazırlanmış SevgiliKitabi.com davetiye programı her adımınızda size yardımcı olacak. Beğendiğiniz fotoğrafımızı davetiyenize ekleyerek, sevdiklerinize unutulmaz bir hatıra bırakabilirsiniz. Panelimizde yer alan güzel sözler kısmından davetiyenize gönlünüzce sözler, düğün çağrılarınızı ekleyebilirsiniz. Davetiyenize anlam katacak her tür içerik online davetiye panelimizde mevcut. Gerisi sadece sizin vakit ayırmanıza ve hayal gücünüze kalmış. Düğün gününüzde sizi yansıtacak davetiyenizin nasıl bir tasarımda olmasını istiyorsanız, tasarımınızı o şekilde yapabilirsiniz.

Davetiyenizi belirleyin ve hemen ucuzdavetiye siparişinizi verin. Davetiyeleriniz 3 iş günü içinde hazırlanıp adresinize teslim edilsin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı