DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Davetiye Modelleri Arayışında Mısınız? Doğru Yerdesiniz

Davetiye seçerken klasik davetiye temalarından sıkılanlar için harika bir haberimiz var. Klasik düğün davetiye örneklerinden sıkılanlar ve kendilerine özel tasarım arayışı içinde olanlar aradıkları davetiye temalarını SevgiliKitabi.com’da bulabilir veya kendi zevkine uygun davetiyeyi kendileri tasarlayabiliyorlar. Sadece düğün değil nişan, sünnet töreninden özel kutlamalara değin pek çok etkinlik için hiçbir yerde bulamayacağınız davetiye modelleri SevgiliKitabi.com’da… Yüzlerce çeşit keyifli ve farklı davetiye modelleri arasından seçim yapabilir ya da tamamen sizin zevkinize göre hazırlayacağınız bir davetiye hazırlayabilirsiniz.

davetiye modelleri

Düğün, yıl dönümü, nişan ve doğum günü gibi farklı özel günlerde dostlarınızı davet etmek için kullanacağınız davetiyelere farklı, bambaşka bir hava katmak istiyorsanız SevgiliKitabi.com’da orijinal davetiye örneklerini kolayca bulabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerin ve farklı temaların kullanıldığı davetiye örnekleri arasından  kendi tarzınıza en uygun davetiyeyi kolaylıkla seçebilirsiniz.

İster düğünleriniz için romantik, nostaljik veya hiç olmayacak kadar çılgın ve komik düğün davetiyelerini bu kategori altında inceleyerek, düğününüze farklı bir hava katabilirsiniz. Düğün davetiyelerinin yanı sıra mezuniyet davetiyesi kategorisinde birbirinden şık ve enerjinizi yansıtacak davetiye çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Yıl dönümü veya doğum günü gibi farklı özel günlerde kullanacağınız bu davetiyeleri yine davetiye modelleri kategorisinden Kutlama-Parti Davetiyeleri bölümünden inceleyebilirsiniz. Orijinal davetiye temaları ile tüm konuklarınızı şaşırtabilirsiniz.

Davetiye Modelleri Seçimi

Bunun yanı sıra sitemizde kendi davetiyenizi oluşturma imkanınız var.. Kendi Davetiyeni Tasarla & Bastır bölümünde parti konseptine uygun seçeceğiniz davetiye teması ile tamamen sizi yansıtan davetiyeler hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz kolayca davetiyenize resim ekleyebilir, zevkinize uygun arka fonlar seçebilir, yazı stilini belirleyebilirsiniz. Davetiyenizi sadece size özel yapmak için kapak kısmına anlamlı sözler ya da farklı davetiye mesajları ekleyebilirsiniz. Tüm tasarımı tamamladıktan son olarak davetiye tasarımınızı tamamlayacak onlarca şık ve zarif davetiye zarfı seçeneklerimiz arasından uygun olanı seçerek konseptinizi tamamlayabilirsiniz.

Farklı konseptlerde partileriniz için farklı temalarda, 1.sınıf kaliteye sahip özel davetiye çeşitlerini davetiye kategorisi altıda inceleyerek, size uygun ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.Bu unutulmaz günü en güzel, en hatırlanır şekilde tamamlamak sadece sizin elinizde. Haydi SevgiliKitabi.com’a girerek düğün hazırlıklarınızı keyifle tamamlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı