DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Yüzlerce Farklı Davetiye Örneği Sizi Bekliyor

En güzel günlerinizden olan düğününüzü size özgü anılarla hatırlamak istiyorsanız bu güne dair tüm detayları teker teker kendiniz hazırlamalısınız. Seçimlerinizi yaparken her detay önemlidir, sizi de bunun bilinciyle hareket etmelisiniz. Bu detayların başında düğün davetiyeniz geliyor. Evlenecek pek çok çift için davetiye seçimi yapmak çok zor bir süreçtir. Çünkü birbirinin benzeri davetiyeler arasından seçim yapmak zorunda kalmak kimse için hoş bir durum değildir. Siz de benzer bir sorundan muzdaripseniz ziyaret etmeniz gereken tek adres SevgiliKitabi.com olmalı. Birbirinden güzel yüzlerce farklı davetiye örneği seçim yapmanız için bu adreste sizi bekliyor!

farklı davetiye örneği

Mutlu bir beraberliğiniz var ve artık bu ilişkiyi bir adım öteye taşımaya karar verdiniz. Hazırlıklar son hızla devam ediyor ve şimdi sırada davetiye seçiminiz var. Nasıl bir tasarım seçeceğinize de henüz karar vermediniz. O halde size rengarenk, hareketli düğün davetiyeleri arasında en göze çarpanlardan biri olan “Mutlu Yolculuğumuz” tasarımını sunuyoruz. Üstelik online olarak üzerinde tasarım değişikliği yapma imkanı ile…

Farklı Davetiye Örneği

Yaşamın en güzel anlarından olan evlilik ne kadar değerliyse, bu duruma hazırlık aşaması da en az o derece değer ve önem taşıyor. Düğün mekanı, süslemesi derken, düğün için ilk izlenimi yaratacak olan düğün davetiyesi de oldukça önemli. Yıllar geçtikçe özelliğini ve güzelliğini koruyacak olan düğün davetiyeniz için en doğru tasarımı seçmek çok önemli.  Ya da size sunduğumuz online tasarım paneli yardımı ile bu davetiyeyi kendinize özgü hale getirmek tamamen size bağlı.

Bu panel ile davetiye yapmak artık çok kolay, çok keyifli. Davetiyenizi size özel bir hale getirmek için isterseniz eşiniz ve kendinizin fotoğraflarını ekleyerek tasarımızı gerçekleştirebilir, duygu ve düşüncelerinizi de davetiyeye ekleyebilirsiniz. Farklı ebatlarda sunulan “Mutlu Yolculuğumuz” davetiyesi seçiminizi yaptıktan sonra tasarımınıza uygun zarf rengini ve modelini yine kendi zevkinize göre belirleyebilirsiniz.

İlerisi için düğününüzde yaşananlar ve o günkü heyecanınız dışında hatırlamak istediğiniz anılar yaratmanın peşindeyseniz, kendi tasarladığınız davetiyeler en unutulmaz anılardan biri olacak. Ömür boyu saklayacağınız davetiyenizi hemen tasarlayabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı