DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Düğün Davetiyesi Hazırlama Hiç Böyle Keyifli Olmadı!

Yılın en romantik çifti olmaya adaysanız davetiyeniz de sıradan olmamalı! Tüm dostlarınıza düğün çağrınızı yapacağınız, mutluluğunuzu paylaşmak için yanınızda olmasını isteyeceğiniz sevdiklerinize bu duygularınızı göstermek için seçeceğiniz davetiye en özel, en farklı seçimi yapmalısınız. Eğer siz de bizimle benzer duyguları paylaşıyorsunuz. İşte size buram buram romantizm kokan, yazın o güzel, rahatlatıcı esintisini size hissettirecek harika bir davetiye: “Toz Pembe” Üstelik davetiyenize kolayca eklemeler ve çıkartmalar yapabileceksiniz. Kendi hayalinizdeki tasarımı kolayca kağıda aktarabileceksiniz. Düğün davetiyesi hazırlama işte bu kadar kolay!

düğün davetiyesi hazırlama

“Bizimki ilk günden beri masal gibi bir ilişkiydi” diyorsanız işte size masal gibi bir davetiye. Pembe çiçeklerin romantik görüntüsüyle süslenmiş, mutluluğu yansıtan bir davetiye “Toz Pembe”. Romantizmin doruklarında dolaşan, mutluluklarını güzel bir nişan ya da nikah töreniyle taçlandırmaya hazırlanan çiftlerimiz SevgiliKitabi.com’un bu özel tasarım davetiye ürününe hemen sahip olabilirler.

Düğün Davetiyesi Hazırlama Artık Çok Keyifli

Eşi benzeri olmayan, anlamlı bir davetiye bastırmak için günlerce düşünmenize, sayısız alternatife tek tek bakarak vakit kaybetmenize gerek yok. SevgiliKitabi.com ayrıcalığıyla tek bir butona basarak hayalinizdeki davetiyeyi tasarlayabilir; en sevdiğiniz şairin dizeleri ya da kendi sözlerinizle eşinizi dostunuzu bu mutlu gününüzü paylaşmaya çağırabilirsiniz. İsterseniz hazır bir görsel kullanmak yerine  bu güzel davetiyeyi sizin için özel anlamı olan bir fotoğrafla da süsleyebilirsiniz.

Farklı davetiye modelleri arasından düğün konseptinize ya da kişisel beğeninize en çok uyan seçimini kolayca yapabilirsiniz. Seçiminiz ne olursa olsun SevgiliKitabi.com’un kalitesini taşıyacağına emin olabilirsiniz. 280 gr kalınlığında fantezi baskılı davetiyelerimiz kare, dikdörtgen, kitap ayracı ya da pek çok farklı boyutta tercih etme imkanına da sahipsiniz. Çevre dostu, 1. sınıf kalite özel tasarım davetiyeniz dilediğiniz adette basılır ve hızlı kargo avantajıyla 3 iş günü içinde dağıtılmaya başlanır.

Buram buram romantizm kokan, size özel bir davetiye ile mutluluğunuzu paylaşmaya hazır mısınız? İster kendi görseliyle bırakabileceğiniz isterseniz kendi fotoğrafınızla resimli davetiye olarak kullanabileceğiniz bu güzel “Toz Pembe” davetiyesini hemen bir tıkla sepetinize atın, düğün davetiyesi hazırlama işlemini kolayca halledin. Sadece kendiniz için değil tüm sevdiklerinizin de  ömür boyu özenle saklayacağı bir anıya sahip olun.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı