DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Size Özel Dügün Davetiye Örnekleri

Evlenmeye hazırlanan her gelin ve damat için önemlidir davetiye seçimi. Çoğu zaman doğru davetiye tasarımını seçmek konusunda kararsız kalırlar, hatta kendilerini tamamen yansıttıklarını düşündüklerini bir tasarıma rastlama umudu ile pek çok yer gezerler. Ama karşılarına genelde birbirinin benzeri ve sıradan davetiye seçenekleri çıkar. Siz de dügün davetiye seçiminizin herkesten farklı olmasını istiyorsanız en doğru yerdesiniz. Size sunacağımız farklı alternatiflerden biri mutlaka beğeninizi kazanacak!

dügün davetiye

Düğün davetiyesinde orijinal tasarım arayanlara tavsiye edebileceğimiz bir tasarım “Mutlu Patiler”. Aynı zamanda özellikle hayvansever gelin ve damatlar için oldukça etkileyici bir davetiye olduğunu düşünüyoruz. Bu özel davetiye ile karakterinizin en belirgin yanlarında biri olan hayvan sevginizi de tüm konuklarınıza gösterme fırsatı bulacak, bu önemli günde dahi onları unutmadığınızı herkese kanıtlayacaksınız.

Düğün günü çiftlerin özenle hazırlandığı en önemli günleri elbette. Gelin ve damat adayları düğün hazırlığı yaparken arkadaşlarını, ailelerini ve dostlarını bu mutlu günlerine davet etmek için düğün davetiyeleri hazırlıyorlar. Siz de henüz nikah davetiyesi seçmediyseniz önerimize kulak verebilirsiniz. SevgiliKitabi.com’un zengin davetiye yelpazesinin en şirin üyesi “Mutlu Patiler” tercihleriniz arasında yer alabilir.

Düğün Davetiye Örnekleri

280 gr ve 1. sınıf kalite olan mutlu patiler düğün davetiyesini dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. “TASARLAMAYA BAŞLA” butonunu kullanarak bu sevimli kedilerin hemen yanlarına isimlerinizi ekleyebilir, duygularınızı dile getirerek misafirlerinizi bu önemli güne davet edebilirsiniz. En anlamlı davetiye söz örneklerini panelimizden seçerek davetiyenize ekleyebilir, tamamen size özel bir tasarımı kendiniz kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Arkalı – önlü dikdörtgen ya da kare formatında tasarlanan “Mutlu Patiler” nikah davetiyesini seçtikten sonra hemen düzenlemeye başlayabilirsiniz. Düzenleme sürecini tamamladıktan sonra ise davetiye ebatınıza en uygun zarf modellerimizden birini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz düz, dilerseniz ipli dilerseniz de etiketli zarf seçeneklerimizle davetiyenize şıklık katabilirsiniz.

İstenilen adette baskı en kısa sürede hızlı kargo teslimatı ile adresinize teslim edileceği için artık uzun süre davetiye beklemek gibi bir zorunluluğunuz olmayacak. Farklı ve yaratıcı, baktıkça yüzünüzü gülümsetecek bir davetiye için hemen ürünü satın alabilirsiniz. En tatlı, en ilginç, en kreatif düğün davetiye örnekleri burada!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı