DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Modern Düğün Davetiyeleri Gönlünüzü Fethedecek!

 

Kadın ve erkek için hayatlarının en önemli anlarından biri sayılan evlilik merasiminin hiç şüphesiz en vazgeçilmez ayrıntısıdır düğün davetiyeleri. Davetiye denince akla klasik cümleler ve tasarımlar gelir. Oysaki siz alışılmışın dışında ve tamamen kendi kontrolünüzde bir davetiye hazırlamak istiyorsunuz. Her çiftten farklı olan, dikkat çeken ve hep akılda kalacak bir davetiye arayışındasınız. Davetiyeniz sizi yansıtan en önemli aksesuarlardan biri olduğu için aynı zamanda tamamen sizi yansıtan bir tasarım olmalı. Bu özel güne davetli tüm konuklarınızın,  davetiyenizi görünce “Tam senlik olmuş!” cümlesi çıkmalı ağızlarından. İşte böyle bir davetiye arayışı içindeyseniz  en doğru adrestesiniz. SevgiliKitabi.com’a girdiğinizde  modern düğün davetiyeleri bekliyor olacak sizi. Onların arasından seçim yapmak ve ardından hayal gücünüzü çalıştırmak tek yapmanız gereken! modern düğün davetiyeleri

En özel gününüze yani düğün gününüze sevdiklerinizi çağırırken davetiyenizin de en özel şekilde olmasını istersiniz. Düğün davetiyeniz hem sizi yansıtmalı hem de sizleri sevenlerle bu anı paylaşmaktan duyduğunuz mutluluğu ifade etmeli. Tasarım davetiye sayesinde kendinize en uygun davetiyeyi yaratmak artık çok kolay. SevgiliKitabi.com’da bulunan en esprili davetiyeler arasından kendinize en uygun bulduğunuz davetiye eğer “Biz Bir Taneyiz”  bu eğlenceli davetiyeyi daha da özel bir hale getirmek için yapmanız gerekenler basit.

Modern Düğün Davetiyeleri

“TASARLAMAYA BAŞLA” seçeneğine tıklayarak uygulama sayfasına yönlendirileceksiniz. Ardından yazı karakterlerinden, fotoğrafa kadar kendi tercih ettiğiniz özellikleri belirleyerek davetiyenizi yaratmaya başlayabilirsiniz. Fotoğraflarınız arasından sizi en çok yansıttığınız düşündüklerinizi davetiyenize ekleyebilir ya da online panelimizde bulunan karikatür karakterleri kullanarak esprili bir kolaj hazırlayabilirsiniz. Sizi ifade eden özlü sözler; mesela ikinize özel bir şiirden mısralar ya da esprili sözler ekleyerek davetiyenizi daha özel kılabilirsiniz.

İstediğiniz değişikliklerin ardından “SİPARİŞİ VER” butonuna tıklayarak hayalinizdeki davetiyeyi hazır hale getirmiş oluyorsunuz. Üç iş günü içerisinde hızlı kargo özelliği sayesinde bu güzel davetiyeler elinizde olacak.

Çevre dostu, 1. sınıf kalite kağıtlara basılan davetiyelerinizi dilediğiniz sayıda bastırabilirsiniz. 280 gram kalın baskılı, kırımlı-kare davetiyeler için en uygun zarfı da seçme şansına sahipsiniz. “Biz bir taneyiz” diyorsanız, size uygun nikah davetiyesi tasarımları arasından seçiminizi yapın ve tasarımınıza başlamak için hemen tıklayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı