DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Uygun Davetiye Örnekleri İçin Bizi Seçin

Düğün hazırlıklarınız sürerken, her çift gibi düğün hazırlıklarına boğulmuş durumdasınızdır.  Düğün arabasının ne şekilde süsleneceği, düğün mekanı olarak neresinin daha uygun olacağı, nikah şekeri olarak nasıl bir kombin yapmak gerektiği gibi önemli ve emek isteyen pek çok detay sizi bekler. Bunların en önemlilerinden biri de düğününüzün sembolü olan düğün davetiyenizdir. En uygun davetiye örnekleri arasından seçim yapmalı ve bu seçimi yaparken pek çok kritere uymasına dikkat etmelisiniz.

uygun davetiye örnekleri

Mesela davetiyeniz bir çift olarak sizin tarzınızı yansıtmalı.Modern bir çiftseniz klasik düğün davetiyeleri hem size uygun olmayacak hem de içinize sinmeyecektir. Aynı şekilde daha albenili ve süslü bir düğün konsepti düşünüyorsanız sade ve gösterişsiz bir davetiye sizi yansıtmayacaktır. Bu nedenle davetiye seçiminize ilk olarak bakmanız gereken tarzının nasıl olacağıdır.

SevgiliKitabi.com bu konuda her zevke uygun pek çok alternatifi beğeninize sunuyor. Modern, klasik, esprili ya da romantik, geniş bir yelpazede bulabileceğiniz tasarımlarımızdan biri mutlaka sizin için olacak! Kendilerine düğün  davetiyesi örnekleri arayan çiftler sitemizde bulacağı davetiye tasarım şablonları ile davetiyelerini kendileri tasarlama imkanına da sahipler.

Uygun Davetiye Örnekleri

Davetiyede sadece süslü yazılar, özlü sözler ve kurdeleler olmaz diyenler için tasarlanan “Dünyanın En Tatlı Çifti” düğün davetiyesi modern ve renkli davetiye arayanlar için ideal. Özellikle düğün davetiyesinde tatlı ve değişik bir hava yakalamak isteyenlere hitap eden bu davetiye hatıralarınızı yansıtacak özel bir tasarıma sahip. 10 cm x 21 cm özel ebatları ile 1. sınıf kalitede üretilen ve sadece size özel tarzı ile düğününüzü unutulmaz kılacak bu davetiyeler ile dostlarınızı kıskandıracaksınız. En özel fotoğraflarınız ile süsleyeceğiniz ön yüzeyinin yanı sıra lezzetli iki donat bulunan arka yüzeyi ile davetiyenizi tatlı bir hatıraya dönüştüreceksiniz.

 

Sevimli tarzı ile kıskandıracak bu düğün davetiyesine SevgiliKitabi aracılığı ile kolayca ulaşabilir ve kişiselleştirme butonu ile davetiyenizi kolayca hazırlayabilirsiniz. İsimlerinizi, düğün bilgilerinizi, kişisel mesajlarınızı ekleyerek düğün davetiyenizi tamamlayabilirsiniz. Fotoğraflarınız ekleyerek davetiyenizi tamamen kişiselleştirebilir, güzel ve anlamlı sözlerle süsleyerek daha romantik bir hale getirebilirsiniz. Size özel tasarımı ile “Dünyanın En Tatlı Çifti” davetiyesini beğendiyseniz, uygun davetiye örnekleri arasından siparişinizi vermek için acele edin deriz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı