DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Onlarca Davetiye Örneği Sizi Bekliyor!

Sıradan düğün davetiyelerinden bıktınız. Hemen hemen bütün çiftlerin standart davetiye kullandıklarını mı görüyorsunuz. Yeni bir hayata adım atmaya hazırlanırken siz, düğün mekanınızdan düğün davetiyenize her detayın size özel ve benzersiz olmasını arzu ediyorsunuz. Böyle düşünmekle çok da haklısınız. Çünkü bu özel günde düğününüze ait her şey sadece o gün için değil, bir ömür boyu saklanacak hatıralar olacak. Üzerinden yıllar geçse dahi tüm detaylar size o günkü mutluluğunuzu hatırlatacak. İşte tam da bu sebeple sadece size özel, sizi yansıtan bir davetiye arayışı içerisindeyseniz sizi SevgiliKitabi.com’a bekliyourz. Çünkü SevgiliKitabi.com’da birbirinden farklı ve birbirinden şık onlarca davetiye örneği beğeninize sunulmak üzere sizi bekliyor.

Hayatınızdaki en özel günü farklı kılmak, daha mutlu hatırlamak, anılarınızı taze tutmak için ihtiyacınız olan sizi en çok yansıttığını düşündüğünüz davetiye tasarımımızı seçmek ve siparişinizi vermek. Ancak size davetiyenizi özelleştirmek için güzel bir fırsat sunuyoruz. Tamamen online kullanabileceğiniz ve davetiye tasarımınızı kolayca yapabileceğiniz tasarım panelimiz sitemizde sizi bekliyor. Kendi tasarımınızı yapmaya başlamak için ihtiyacınız olan tek şey sadece nasıl bir davetiye istediğinize karar vermek.

davetiye örneği

Davetiyenizde fotoğraflarınızın olmasını istiyorsunuz “FOTOĞRAF YÜKLE” butonuna tıklamanız yeterli. en güzel fotoğraflarınızı seçerek, dilerseniz bu fotoğraflardan bir kolaj oluşturarak davetiyenize ayrı bir şıklık katabilirsiniz. Sonrasında fotoğrafların üzerine dilediğiniz mesajı ve düğün tarihinizi yazabilir ya da size sunduğumuz birbirinden farklı desenlerle davetiyenizin şıklığına şıklık katabilir, düğün hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz.

Davetiye Örneği Alternatifleri

Ayrıca sunulan farklı grafiklerden de yararlanabilirsiniz. Dilediğiniz renkleri ve simgeleri kullanarak sadece size özel bir tasarıma imza atabilir, düğün davetiyenizi kendi zevkinize göre davetiye tasarlama şansına sahip olabilirsiniz. İleride davetiyenizi kendi hayal gücü ve becerinizle oluşturduğunuzu hatırlamak ne kadar keyifli olurdu bir düşünsenize!

“Karikatür Aşklar”, birinci sınıf kalitesi ve FSC belgeli kağıtları ile dayanıklı ve standartların üstünde yer alıyor. Ve SevgiliKitabi.com güvencesi ile 3 iş günü içinde ve hızlı kargo ile adresinize postalanıyor. Ömür boyu saklayabileceğiniz ve gülümseyerek hatırlayacağınız bir anı oluşturmak için onlarca davetiye örneği sunan sitemizi ziyaret edin. Düğün davetiye seçimi yapın ve hemen tasarlamaya başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı