DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Farklı Davetiye Örneği Arayışında Mısınız?

Uzun zamandır beklediğiniz o büyük gün en sonunda geliyor! Hazırlıklar bitti bitecek ama siz evlenmeye hazırlanan mutlu bir çift olarak  sevincinizi yansıtacak doğru davetiyeyi henüz bulamadınız. Şimdiye kadar size sunulan davetiyelerin çoğu ya sıradan ya da düğün konseptinize uygun olmayan tasarımlar. Düğün gününüz yaklaşırken davetiyenizi seçememe telaşınızı çok iyi anlıyoruz ve SevgiliKitabi.com olarak size aralarından seçim yapmakta zorlanacağınız pek çok farklı davetiye örneği sunuyoruz.

farklı davetiye örneği

Aradınız taradınız bir türlü aşkınızın ruhuna yakışan davetiye tasarımları bulamadınız. Belki de gördüğünüz ürünler size hitap etmedi veya ilişkinizin gücünü ifade etmekte yetersiz kaldı. Size bu sayfada bulabileceğiniz benzersiz bir ürün sunuyoruz! Teması tamamen sizin coşkulu sevginizi ve hasretle beklediğiniz düğün sevincinizi yansıtıyor. Üstelik bu konsept üzerinde dilediğiniz değişiklikleri yapabilir, en güzel fotoğraflarınızı yükleyebilir, davetiyenizi size özel olacak şekilde oluşturabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken bilgisayarınızın karşısına geçip yaratıcılığınızı özgürce kullanmak. Hayal gücünüzün ürünü olacak davetiyenizi tasarlamak. En mutlu gününüz için en anlamlı ve orijinal davet kartları tasarlamak çok kolay! Online olarak kişiselleştirerek oluşturacağınız bu davet kartlarını uygulama sayfasından kendinize özgü şekilde hazırlamaya hemen başlayabilirsiniz…

Davetiye Örneği Seçiminizi Yapın

Davetiyenizde fotoğrafınız olsun istiyorsanız, online tasarım paneli yardımıyla kolayca fotoğraf eklemesi yapabiliyorsunuz. Dilerseniz davetiye çağrınızı güzel bir sözle ya da sevdiğiniz bir şiire ait mısralarla tamamlayabiliyorsunuz. Hiçbir grafik bilgisine gerek kalmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarım paneli ile davetiyenizi tamamen arzu ettiğiniz şekilde yeniden dizayn edebilirsiniz. Çünkü her davetiye evlenecek çiftlere özel olmalı, tasarımı ile onları yansıtmalıdır. Piyasada bulunan sıradan davetiye örneklerine mahkum olmak yerine, tasarımı tamamen size ait bir davetiye ile sevdiklerinize düğün çağrınızı yapmak en güzeli!

SevgiliKitabi.com’un evlenecek çiftlere sunduğu onlarca renkli davetiye arasında yer alan “Ayy Çok Mutluyuz” davetiyesi o günkü hislerinize de tercüman olacak. Konsepti ile beğeni kazanacak bu şık ve esprili davetiye ile sevdiklerinize bugünü nasıl da sabırsızlıkla beklediğinizi en etkileyici biçimiyle ilan etmiş olacaksınız. Tüm davetliler bu harika fikir karşısında büyülenecek! Siparişinizi verdiğinizde hızlı kargo imkanı ile davetiyeniz elinizde!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı