DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Özel Tasarım Davetiyeler Düğününüze Renk Katacak

Farklı bir düğün davetiyesi arayan çiftler kendi düğün davetiyesini tasarlayarak hem düğünün konseptini tamamlayabiliyor hem de düğünü unutulmaz bir hatıraya dönüştürebiliyor. Evlilik hazırlıklarında her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen çiftlerin en kararsız kaldıkları konulardan biri düğün davetiyesi seçimi oluyor. Klasik düğün davetiyeleri arasında davetiyenin deseni, modeli, yazı stili ve tasarımı gibi pek çok ayrıntı modern çiftlere hitap etmiyor ve çiftler için davetiye seçimi stresli ve zor bir iş haline geliyor. Özellikle kendi tarzını yansıtan, eğlenceli, modern ve yaratıcı bir davetiye bulamayan çiftler, istedikleri mesajları klasik davetiyelere ekleyemiyor ve sıradan bir davetiye seçmek zorunda kalıyor. Klasik davetiye modelleri arasında aradığı tasarımı bulayan bu çiftler, çözüm olarak kendi davetiyesini oluşturabilir, özel tasarım davetiyeler ile istediklerine kavuşabilirler.

özel tasarım davetiyelerDüğün davetiyesi tasarla imkanı ile davetiyeleri istediğiniz tarzda hazırlayabilirsiniz. Kendi tarzınızda oluşturduğunuz davetiye ile hem düğün konseptinizi tamamlayabilir, hem de duygularınızı en yaratıcı ve özgün şekilde ifade edebilirsiniz. Bu özgün düğün davetiyesi tasarımlarınız ile sıradan bir çift olmadığınızı herkese kanıtlayabilirsiniz. Davetiyenizi tasarlarken ister klasik davetiyelerden ilham alabilir, ister tamamen kendi yaratıcılığınız ile farklı tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. İsterseniz de yeni ve alışılmadık renkleri birleştirerek düğün davetiyesine özgür tarzınızı katabilirsiniz.

Özel Tasarım Davetiyeler

Kendi tarzınızı yansıtan özgün bir tasarıma sahip düğün davetiyenizi kolay ve hızlı bir şekilde online olarak hazırlayabilirsiniz. Online olarak farklı temalarda bulabileceğiniz bu davetiye tasarımını kendi tarzınızla birleştirerek hiç kimsede olmayan bir düğün davetiyesi oluşturabilirsiniz. Özellikle klasik, çiçekli, kurdeleli ve yaldızlı tasarımlardan ziyade modern, renkli ve yaratıcı davetiye kalıplarını kullanarak hazırlayabileceğiniz davetiyenin en küçük ayrıntısını bile kendiniz belirleyecek ve düğününüzü unutulmaz kılacaksınız. Davetiye tasarla imkanı ile davetiyenize resimler ekleyerek davetiyeyi şekillendirebilirsiniz. Boyutunu belirleyebilir, esprili mesajlarınızı uygun temalar içinde davetiyeye aktarabilir, esprili davetiyeler oluşturabilirsiniz.

Özel temaların yanında düğün davetiyesi hazırlama imkanı ile tasarladığını davetiyenizi uygun renkte ve ebatta zarflar ile kombine edebilirsiniz. Özgün tasarımınız ile davetlileri şaşırtabilirsiniz.  Farklı ebat davetiye seçenekleri arasında sizi en iyi yansıtan davetiye modelini bulabilirsiniz. Bu modeller ile tasarladığınız özgün davetiye ile düğününüze farklı bir hava katabilirsiniz. Sizin ve eşiniz için hatıra niteliği taşıyacak bu özel tasarım  davetiyeler ile düğününüzü unutulmaz kılacaksınız.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı