DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Özel Tasarım Davetiye Seçenekleriniz SevgiliKitabi.com’da…

Düğün davetiyenizde içinizdeki çocuğun da katkısı olsun istiyorsanız, o çocuğun hiç büyümemesi istiyorsanız davetiyenize de bunu yansıtabilirsiniz. Davetiyenizin sizin tarzınızı yansıtması hem sizin için hem de çevrenizdeki sevdikleriniz için en özel ve unutulmaz bir hatıra olacaktır. Bu davetiye ile kolayca çocukluk günlerinize geri dönebilir, o günlerdeki sevincinizi davetiye tasarımınıza yansıtabilirsiniz.  “Okula Dönüş” adlı davetiyemiz böyle bir tasarım arayan çiftler için biçilmiş kaftan! Özel tasarım davetiye seçenekleri arasında bulunan bu davetiyeyi SevgiliKitabi.com’un sizin için özel olarak hazırladığı online tasarım paneli ile kolayca düzenleyebilir, hayalinizdeki tasarımı tamamen davetiye kağıdınıza yansıtabilirsiniz.

özel tasarım davetiye

Düğün hazırlıklarının en zor aşamalarından biri de davetiye seçmektir. SevgiliKitabi.com, sizlere kendi ellerinizle davetiye tasarlama imkanı sunuyor. “Okula Dönüş”  adlı bu davetiye, içindeki çocuğu yaşatan çiftler için özel olarak tasarlandı. Davetiyenizde hem neşeli hem de esprili bir dil kullanmak istiyorsanız, bu davetiyeye mutlaka bir göz atın.

Davetiyenizi bir kata tahta gibi düşünün ve çocukluk yıllarınıza geri dönün. Kara tahtaya hem sevginizi yazın hem de düğününüzün yerini, tarihini ve saatini. Derste konuşanlar listesini de unutmayın. Bu davetiye tam bize göre diyorsanız, “KİŞİSELLEŞTİR” butonuna basarak uygulama sayfasına ulaşabilirsiniz.

Özel Tasarım Davetiye

Önce fotoğraflarınızı yükleyin ardından yazılarınızı da ekleyin ve “SİPARİŞ VER”e basın. Üç iş günü sonra davetiyeleriniz elinizde. Sizin için özel olarak tasarlanmış figürler, objeler ve arka fonlar sayesinde hayallerinizdeki davetiyeyi kendi ellerinizle tasarlayın. Davetiye tasarım işini yapmak da son derece kolay. Rahatça kullanabileceğiniz online tasarım panelimiz ile davetiye tasarımınızı beğeninize göre düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz davetiyenizin ön kısmına romantik bir fotoğrafınızı ekleyebilir, arka kısmına en duygusal sözlerinizi yazabilirsiniz. Bunun için tasarım panelimizde bulunan güzel sözler kısmına göz atabilir, beğendiğiniz sözü davetiyenize dahil edebilirsiniz. Tasarım panelimiz ile hayallerinizdeki davetiye tasarımına ulaşmak işte bu kadar kolay!

Siz de davetiyenizin özel olmasını istiyorsanız SevgiliKitabi.com’da bulunan davetiye örneği alternatiflerimize göz atabilir ve size, düğün konseptinize en uygun tasarımı seçebilirsiniz. Okul yıllarından kalma hatıralarınızı canlandıracak ve içinizdeki çocuğu yaşatacak bu davetiyeyi kullanmak istiyorsanız, hemen fotoğraflarınızı seçin ve davetiyenizi tasarlamaya başlayın.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı