DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Özel Davetiye Tasarım Sitesi: SevgiliKitabi.com

Düğününüzde birbirinize olan sevginizi, aşkınızı davetiyeniz aracılığı ile tüm dünyaya haykırmak istiyorsanız “Kalplerimiz Bir” davetiyesi adeta sizin için yaratılmış. Bu romantik ve pembe rengin en güzel tonlarını taşıyan şık davetiye ile hayallerinizdeki davetiyeye bir adım daha yaklaşmış olun. En güzel ve farklı davetiye tasarım seçeneklerini sunan SevgiliKitabi.com’dan başka davetiye tasarım sitesi aramanıza gerek yok. Çünkü sunduğumuz yüzlerce alternatiften bir tanesi mutlaka sizin için!

davetiye tasarım sitesi

Düğün hazırlıkları içerisinde sıra davetiyeye geldi ve siz sıradan olmayan, çok özel bir davetiye istiyorsunuz. O zaman hem sade hem renkli  bu davetiyenin sizin olması için kişiselleştirmeye başlayabilirsiniz. Sizin pembeyi sevdiğinizi bilen herkes, davetiyeyi görür görmez kimin düğününe davet edildiğini anlayacak.

Davetiye Tasarım Sitesi: SevgiliKitabi.com

Aşık olduğunuz rengi ve düğün davetiyenizi bulduktan sonra kendi tasarımınızı oluşturmak çok kolay! SevgiliKitabi.com sayesinde son derece romantik ve görselliği dikkat çeken böylesine bir davetiyeniz olacak. Bu arada müstakbel eşe de düğün arifesinde verilecek romantik mesajı es geçmeyelim: Şimdi ve sonsuza kadar “Kalplerimiz Bir”. Tabii bu mesajı sadece sevdiğiniz insan değil davetinize katılan tüm konuklar duyacak ve en mutlu gününüzde bu içten & samimi duygularınızı sizinle paylaşacaklar.

Şimdi sırada bu güzel “Kalplerimiz Bir” davetiyesini nasıl kişiselleştirebileceğiniz var: Davetiye oluşturma işleminizi yaparken size özel hazırladığımız şablonlardan yararlanabilir, kendi fotoğraflarınızı ve metninizi tasarıma ekleyebilirsiniz. Bu değişiklikleri yapmadan önce nasıl bir görünüm istediğinize karar vermelisiniz. Mesela düğün çağrınızı romantik bir davetiye ile yapmak istiyorsanız davetiye kartınıza sizin için anlam ifade eden bir söz ya da ikinizin ortak beğenisine sahip bir şiirin mısralarını yazabilirsiniz. Nikah davetiyesi sözleri için ayrıca bir arama yapmanıza gerek yok çünkü panelimizde birbirinden anlamlı pek çok sözün yer aldığı bir bölüm bulunuyor, size kalan sadece aralarından seçim yapmak…Artık davetiye tasarım sitesi aramanıza hiç gerek yok.

Çok daha size özel bir davetiye istiyorsanız tasarımınıza çift olarak fotoğrafınızı ekleyebilir, sevdiklerinize de hoş bir anı bırakabilirsiniz. Bu değişiklikleri yaptıktan sonra davetiye üzerindeki isim, düğün yer ve zamanını değiştirmeyi unutmayın. Tasarım bittikten sonra sepete geldiğinizde zarf çeşitlerini de göreceksiniz. Bir an önce davetiyeleri elinize almak ve sevdiklerinize dağıtmak istiyorsanız, tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı